גבינה טרייה עם עשבי תיבול
גבינה טרייה עם עשבי תיבול נטול גלוטן,, שלם 30, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, פטרוזיליה, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות W / Asiago Cheese And Fresh Herbs, פולנטה עם עשבי תיבול טריים וגבינת צ'דר לבנה, ו Pricy של ביצים מקושקשות עם עשבי תיבול טריים וגבינה.
הוראות
קו מסננת גדולה או מסננת עם 5 שכבות של בכותנה לחה, המאפשר את הגבינה להאריך על הקצוות החיצוניים של המסננת; מקום מסננת בקערה גדולה.
מחממים חלב חמאה בסיר גדול וכבד על חום בינוני-גבוה. לצרף מדחום ממתקים לקצה של פאן כך מדחום משתרע לפחות 2 אינץ ' לתוך חלב חמאה. מבשלים עד רשם מדחום ממתקים 170 (כ 20 דקות), בעדינות ערבוב מדי פעם. מערבבים במיץ. ברגע תערובת חלב חמאה מגיע 170 שוב, להפסיק ערבוב (מי גבינה ו curds יתחיל להפריד בשלב זה). המשך לבשל, ללא ערבוב, עד רושמת מדחום 19
(לא לערבב,או curds שנוצרו יתפרק.) מיד להסיר מחום. (החלק התחתון של המחבת עשוי להיות חרוך מעט.) באמצעות כף מחוררת, בעדינות כפית קורדס לתוך כוסנה מצופה; להשליך מי גבינה, או להזמין לשימוש אחר. להחזיר מסננת קערה; לכסות עם לעטוף פלסטיק. להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
מוסיף עירית, כוסברה, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור טחון טרי; לזרוק בעדינות עם מזלג לשלב.