גבינה כחולה בייקון ביצים ממולאות
גבינה כחולה בייקון מתובל ביצים נטול גלוטן, מתאבנים. מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לך לחנות ותביא פלפל, מלח, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בייקון גבינה כחולה ביצים ממולאות, בייקון גבינה כחולה ביצים ממולאות, ו בייקון וביצים ממולאות גבינה כחולה.
הוראות
ב 4-סיר ליטר או תנור הולנדי, מניחים ביצים בשכבה אחת.
הוסף מספיק מים כדי לכסות ביצים על ידי 1 אינץ'.
חום לרתיחה. מיד להסיר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
מסננים; לשטוף עם מים קרים.
מניחים ביצים בקערת מי קרח; בואו לעמוד 10 דקות.
כדי לקלף, הקש בעדינות על כל ביצה על השיש עד הקליפה כולה הוא פצפוץ דק.
רול בעדינות בין הידיים כדי לשחרר את הקליפה. החל בקצה גדול, לקלף ביצה תחת מים זורמים קרים.
חותכים ביצים לאורך לשניים. להחליק חלמונים החוצה לתוך קערה בינונית; מחית עם מזלג. מערבבים מיונז, גבינה, בצל, חרדל, פלפל ומלח לחלמונים.
תערובת חלמון כפית או צינור לתוך חצאים לבן ביצה.
מפזרים בייקון. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.