גבינה כחולה ולחם פיצה בצל מקורמל
גבינה כחולה ולחם פיצה בצל מקורמל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם שמן זית, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: גבינה כחולה וביסקוויטים בצל מקורמלים, גבינה כחולה וקרמל-ריבועי בצל, ו בצל מקורמל, תאנה, ושטרודל גבינה כחולה.
הוראות
מערבבים שמרים, סוכר ומים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים 1 כף שמן זית לתוך תערובת שמרים.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח 1 כפית מלח. בהדרגה מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת שמרים, באמצעות כף עץ. מערבבים בצק 2 דקות עם כף עץ. (הבצק יהיה דביק.)
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. בהדרגה ללוש גבינה כחולה לתוך הבצק עד חלקה וגמיש.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. מעיל עם ספריי בישול; להוסיף בצל. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 12 עד 15 דקות או עד הבצל רך משחימים. תניח בצד.
מעיל פיצה 12 אינץ ' עם ספריי בישול; מפזרים 1 כף קמח תירס. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; להתגלגל למעגל 12 אינץ', ולמקם למחבת, לטפוח בצק לקצה.
מברשת 1 כפית שמן זית על הבצק. הפוך חריצי אצבע במרווחים של 1 אינץ ' על בצק.
מפזרים נשאר 1/2 כפית מלח ופלפל על הבצק. למעלה עם בצל.
אופים ב 450 במשך 15 עד 17 דקות או עד הקצוות משחימים קלות.