גבינה ללא ביצים וקיש בייקון
עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו כרישה ללא גלוטן בייקון וארבע גבינות קיש, כוסות תרד, בייקון וביצה, ו בייקון דל פחמימות וקיש ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
או ביד או במעבד מזון, מערבבים את הקמח, חמאה, גבינה ופלפל עם מים קרים מספיק כדי לשלב, ולאחר מכן ללוש קלות עד חלקה.
מרדדים את הבצק ו קו 23cm loosebottomed טארט פח. כיסוי עם סרט נצמד וצינה במשך 30 דקות. כל שאריות מאפה יכול להיות קפוא עד 1 חודש.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
הסר סרט נצמד, קו עם גדולנייר חסין, למלא עם שעועית אפייה ואופים במשך 15 דקות עד הצדדים הם פריך.
הסר שעועית ונייר, ולאחר מכן להחזיר את הבצק לתנור ומבשלים עוד 5-10 דקות עד זהב קל. מגניב.
כדי להפוך את המילוי, מחממים שמן במחבת. מבשלים את הבצל עד רך והבייקון עד השחמה. פיזור על בסיס מאפה, השלכת שומן עודף, ואחריו חצי הגבינה.
לטאטא תחליף ללא ביצה, קמח, שמנת וחלב יחד ויוצקים לתוך מקרה. לפזר גבינה נותרת על גבי.
מנמיכים את התנור ל 150c / 130c מאוורר / גז 2 ואופים את הקיש במשך 35-40 דקות, או עד המילוי מוגדר והחום העליון. Stand עבור 10 דקות לפני הסרת מן הפח.
יין מומלץ: יין מבעבע, בורדו, שמפניה, בורדו לבן
יין מבעבע, בורדו ושמפניה הם הבחירה הראשונה שלי לקיש. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. Laurent-Perrier Brut (Split) עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Laurent-Perrier Brut ( Split)]()
Laurent-Perrier Brut ( Split)
The flagship of Laurent-Perrier, which embodies the House style: deliciously fresh and easy to drink. The blend is composed of over 55 different Crus (with an average 94% rating). After being aged for over three years, 'Liqueur d'expedition' is added and the champagne is matured for a further six months. The result is a delicate yet complex nose, with hints of citrus fruit, and a good balanced palate. Perfect as an aperitif, is also goes very well with food.