קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

גבינה ללא ביצים וקיש בייקון

גבינה ללא ביצים וקיש בייקון
עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו כרישה ללא גלוטן בייקון וארבע גבינות קיש, כוסות תרד, בייקון וביצה, ו בייקון דל פחמימות וקיש ביצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
או ביד או במעבד מזון, מערבבים את הקמח, חמאה, גבינה ופלפל עם מים קרים מספיק כדי לשלב, ולאחר מכן ללוש קלות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מרדדים את הבצק ו קו 23cm loosebottomed טארט פח. כיסוי עם סרט נצמד וצינה במשך 30 דקות. כל שאריות מאפה יכול להיות קפוא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
הסר סרט נצמד, קו עם גדולנייר חסין, למלא עם שעועית אפייה ואופים במשך 15 דקות עד הצדדים הם פריך.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
הסר שעועית ונייר, ולאחר מכן להחזיר את הבצק לתנור ומבשלים עוד 5-10 דקות עד זהב קל. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
כדי להפוך את המילוי, מחממים שמן במחבת. מבשלים את הבצל עד רך והבייקון עד השחמה. פיזור על בסיס מאפה, השלכת שומן עודף, ואחריו חצי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לטאטא תחליף ללא ביצה, קמח, שמנת וחלב יחד ויוצקים לתוך מקרה. לפזר גבינה נותרת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מנמיכים את התנור ל 150c / 130c מאוורר / גז 2 ואופים את הקיש במשך 35-40 דקות, או עד המילוי מוגדר והחום העליון. Stand עבור 10 דקות לפני הסרת מן הפח.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: יין מבעבע, בורדו, שמפניה, בורדו לבן

יין מבעבע, בורדו ושמפניה הם הבחירה הראשונה שלי לקיש. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. Laurent-Perrier Brut (Split) עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Laurent-Perrier Brut ( Split)
Laurent-Perrier Brut ( Split)
The flagship of Laurent-Perrier, which embodies the House style: deliciously fresh and easy to drink. The blend is composed of over 55 different Crus (with an average 94% rating). After being aged for over three years, 'Liqueur d'expedition' is added and the champagne is matured for a further six months. The result is a delicate yet complex nose, with hints of citrus fruit, and a good balanced palate. Perfect as an aperitif, is also goes very well with food.