קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

גבינה ללא ביצים וקיש בייקון

גבינה ללא ביצים וקיש בייקון
עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו כרישה ללא גלוטן בייקון וארבע גבינות קיש, כוסות תרד, בייקון וביצה, ו בייקון דל פחמימות וקיש ביצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
או ביד או במעבד מזון, מערבבים את הקמח, חמאה, גבינה ופלפל עם מים קרים מספיק כדי לשלב, ולאחר מכן ללוש קלות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מרדדים את הבצק ו קו 23cm loosebottomed טארט פח. כיסוי עם סרט נצמד וצינה במשך 30 דקות. כל שאריות מאפה יכול להיות קפוא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר סרט נצמד, קו עם גדולנייר חסין, למלא עם שעועית אפייה ואופים במשך 15 דקות עד הצדדים הם פריך.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר שעועית ונייר, ולאחר מכן להחזיר את הבצק לתנור ומבשלים עוד 5-10 דקות עד זהב קל. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
כדי להפוך את המילוי, מחממים שמן במחבת. מבשלים את הבצל עד רך והבייקון עד השחמה. פיזור על בסיס מאפה, השלכת שומן עודף, ואחריו חצי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לטאטא תחליף ללא ביצה, קמח, שמנת וחלב יחד ויוצקים לתוך מקרה. לפזר גבינה נותרת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
מנמיכים את התנור ל 150c / 130c מאוורר / גז 2 ואופים את הקיש במשך 35-40 דקות, או עד המילוי מוגדר והחום העליון. Stand עבור 10 דקות לפני הסרת מן הפח.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: יין מבעבע, בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

יין מבעבע, בורדו ושמפניה הם הבחירה הראשונה שלי לקיש. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. Laurent-Perrier Brut (Split) עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Laurent-Perrier Brut ( Split)
Laurent-Perrier Brut ( Split)
The flagship of Laurent-Perrier, which embodies the House style: deliciously fresh and easy to drink. The blend is composed of over 55 different Crus (with an average 94% rating). After being aged for over three years, 'Liqueur d'expedition' is added and the champagne is matured for a further six months. The result is a delicate yet complex nose, with hints of citrus fruit, and a good balanced palate. Perfect as an aperitif, is also goes very well with food.