גבינת ברי ונוטלה בגריל
גבינת ברי ונוטלה בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 715 קלוריות. 549 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך נוטלה, חמאה, לחם פריך, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב נוטלה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Nutella קרפים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כרוב ניצנים, תפוח וגבינת ברי בגריל עם גבינת עיזים מוקצפת, הודו וגבינת ברי בגריל, ו גבינה בגריל עוף וברי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שליש חמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני עד הקצפת שוככת.
מוסיפים את כל ארבע פרוסות הלחם ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד חום זהוב חיוור בצד התחתון, על 2 דקות.
העברה ללוח חיתוך קלוי-צד למעלה.
מניחים פרוסת גבינה אחת על גבי אחת שתי פרוסות לחם.
מורחים נוטלה באופן שווה בין שתי פרוסות שנותרו. סגור כריך, עם שני הצדדים קלויים הפונים כלפי פנים.
להמיס עוד חתיכת חמאה במחבת ולהפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים כריך ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד עמוק, אפילו חום זהוב, על 5 דקות.
הסר כריך באמצעות מרית מתכת גמישה.
הוסף את שאר החמאה. להחזיר כריך למחבת מבושל בצד למעלה. מבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד שהצד השני עמוק, אפילו חום זהוב וגבינה נמס ביסודיות, כ -5 דקות.