גבינת חווה וסודה קימלוני לחם
מתכון גבינה החווה ואת Puddings לחם סודה קאראווי יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 75 שעות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך ביצים, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם סודה קאראווי, לחם סודה חום עם דומדמניות וקראווי, ו לחם סודה אירי עם צימוקים וקראווי.
הוראות
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, מלח, קימל בקערה גדולה.
מוסיפים חלב חמאה וחמאה. מערבבים רק עד הבצק הוא רטוב באופן שווה אבל עדיין גבשושי.
מעבירים את הבצק למשטח משוריין היטב והופכים את הבצק למעייל בקמח. ללוש בעדינות עם ידיים מקורנות כ 8 פעמים כדי ליצור בצק רך אך מעט פחות דביק.
טופס לתוך עגול 6 אינץ כיפת ולשים על תבנית אפייה ungreased.
חותכים 1/2 אינץ 'עמוק" X " על גבי כל כיכר עם סכין חדה. באמצעות מסננת קטנה, אבק 1 כף קמח נוסף על כיכר.
אופים באמצע התנור עד חום זהוב התחתון נשמע חלול כאשר טפח, 35 עד 40 דקות.
מעביר כיכר למתלה ומגניב לחלוטין.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. חמאה ramekins או תבנית אפייה.
חותכים מספיק לחם לקוביות 1 אינץ ' כדי למדוד 3 3/4 כוסות (כמחצית כיכר; שמור לחם שנותר לשימוש אחר.) מחלקים לחם בין ramekins (או להפיץ בתבנית אפייה גדולה יותר).
לטאטא יחד ביצים, חלב, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מערבבים בגבינה ובכפית על לחם ברמקינס או בתבנית אפייה.
שים ramekins או אפייה צלחת בתבנית אפייה גדולה יותר ולהוסיף מספיק מים חמים לבוא חצי במעלה הצדדים של ramekins או צלחת.
אופים עד רק להגדיר וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי, על 35 דקות.
להעביר ramekins או צלחת מאמבט מים חמים כדי מתלה מגניב 20 דקות לפני ההגשה.