גבינת כרובית & אופה פסטה תרד
זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. , אנו ממליצים לנסות גם : גבינה & עגבניות פסטה אופה, פסטה עם ארבע גבינות עם כרובית, ו כרובית ואופים תרד ("מק" וגבינה).
הוראות
עבור רוטב עגבניות, לבשל את השום פרוס בשמן במשך 1 דקות, ולאחר מכן להוסיף את passata. העונה, חצי לכסות את המחבת ומבשלים במשך 20 דקות עד עשיר.
בינתיים, להכין את רוטב הגבינה.
שים את החלב, הקמח וחמאת 50 גרם במחבת.
חום, לטאטא ללא הפסקה, עד חלקה, ואז בועה עבור 3 דקות, ערבוב כדי לוודא כל פריחה הוא איבד. מגניב במשך 5 דקות, ואז מערבבים בחרדל, רוב הצ ' דר, חצי הגבינה הכחולה וחצי אגוז מוסקט.
מרתיחים את הפנה והכרובית במשך 8 דקות במים מלוחים עד שהפסטה כמעט מבושלת והקולי רך. שמור 2 כפות מים מן המחבת, ואז לנקז. להמיס 1 כף חמאה במחבת, להוסיף את כל שן שום, תרד, הנותרים אגוז מוסקט, מלח והרבה פלפל שחור. מערבבים עבור 2 דקות, ולאחר מכן להסיר את שן שום.
מניחים בצד רוטב גבינה 300 מ " ל ומערבבים את השאר לתוך קאולי ופסטה. מחלקים חצי מהרוטב עגבניות בין 6 מנות ומעלה עם קצת תרד. מילוי עם תערובת cauli, העליון עם תרד יותר, ואז שאר רוטב העגבניות. למעלה עם רוטב הגבינה, גבינות וצנוברים. כיסוי עם סרט נצמדות, מגניב וצינה עד 2 ימים או להקפיא עד 1 חודש. לבשל, להפשיר אם קפוא.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מבשלים על תבנית אפייה במשך 18-20 דקות עד הזהב מבעבע. טוב עם סלט ירוק או לחם שום.