גבינת מניקוטי בשרנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מניקוטי גבינה בשרית. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת פרמזן, קצפת, עגול הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו ארבע גבינות מניקוטי - מנת פסטה גבינית ובשרנית מושלמת בכל עת, מניקוטי בשרני, ו מניקוטי תרד בשרני (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לשטוף במים קרים.
מניחים בשכבה אחת על מתלה חוט; להפריש.
הסר תרמילים מנקניק, ולהשליך. מבשלים נקניק, עגול הקרקע, ובצל במחבת גדולה, ערבוב עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מוסיף יין למחבת, ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה; להביא לרתיחה.
מוסיפים את הקצפת ואת הבא 3 מרכיבים; להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 15 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום; לכסות ולהניח בצד.
מערבבים תערובת בשר, עגבניות, גבינת מוצרלה. תערובת כפית באופן שווה לתוך 12 קונכיות manicotti; לארגן פגזים בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 20 דקות. לחשוף לשפוך תערובת קרם באופן שווה על פגזים; מפזרים גבינת פרמזן.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 10 דקות יותר. מטגן, 5 1/2 אינץ ' מחום, 2 עד 3 דקות או עד גבינה הוא השחמה קלות.