צלעות צלויות עם גזר לבן & בצל פנינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1699 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 133 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ים, שום, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: בצל פנינה מזוגג ג'ינג'ר וגזר לבן, צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, ו חזיר מטוגן עם בצל פנינה וענבים.
הוראות
1
מסדרים צלעות קצרות בצד עצם מחבת צלייה גדול למטה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מפזרים מלח ים ופלפל שחור. צלי על מתלה תנור נמוך ב 232° במשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מסננים את כל הנוזל/שומן (מזלף טורקיה עובד היטב).המשך לצלות עוד 25 דקות או עד השחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
Baster
4
להעביר צלעות לצלחת ולנקז נוזלי מחבת לתוך קערה קטנה ושמורה.להפחית את התנור ל 149°. מבשלים את היין במחבת הקלייה על הכיריים מעל 2 מבערים, גירוד התחתון עם כף עץ כדי לשחרר את הקלוי על חתיכות, מבשלים 5 minutes.In תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה, חום 3 כפות של שומן שמורות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; לטגן 10-12 דקות עד שהירקות מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים שום ומבשלים כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
7
מוסיפים קמח ומערבבים לשלב, לבשל על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
8
מוסיפים את היין מן המחבת הקלייה, מרק עוף, עגבניות חתוכות לקוביות, עשבי תיבול, רסק עגבניות.מתבלים לפי הטעם במלח ים ופלפל שחור.מביאים לרתיחה, מוסיפים צלעות קצרות (להטביע אותם לחלוטין), לחזור לרתיחה.
מחממים תנור הולנדי גדול על חום בינוני; מבשלים בייקון עד רק פריך; להעביר צלחת מרופדת papertowel.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את בצל הפנינה, גזר לבן, סוכר ומלח כפית 1/4 לשמן הבייקון ולטגן על גבוה במשך 5 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
בצל פנינה
גזר לבן
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
הסר את הצלעות ואת צלימת נוזל מהמקרר.לרפרף את השומן המוצק מהחלק העליון של הנוזל ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4
מוסיפים את הנוזל לבצל הפנינה ומביאים לרתיחה.מתבלים במלח ים ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל פנינה
5
מוסיפים צלעות לנוזל ודוחפים מתחת לפני השטח.חזור לרתיחה מעל בינוני ומבשל עם המכסה סדוק כ 5 דקות עד הצלעות מחוממות דרך ו גזר לבן הם מכרז.מערבבים בבייקון.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
מגישים זרועים פטרוזיליה.הערה: אם אתה עושה את זה באותו יום כמו שאתה מתכנן לשרת אותו, לדלג על קירור הצלעות בנוזל צליה. במקום להוציא אותם ישר מהתנור, מסננים את הירקות מתוך הנוזל ולתת לו להתיישב כך שאתה יכול כפית את השומן שעולה למעלה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.