קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

גבינת מקרוני ב 4 צעדים קלים

גבינת מקרוני ב 4 צעדים קלים
גבינת מקרוני ב 4 צעדים קלים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 854 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חרדל, גבינת צ'דר בוגרת, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 313 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, קל פודינג זרעי צ'יה ב 3 צעדים קלים, ו לחם בארבעה צעדים פשוטים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הפסטה: במחבת קטנה, לחמם את החלב, בצל, שום עלה דפנה עד כמעט רותחים.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום, להשאיר מכוסה להחדיר במשך 10 דקות, ולאחר מכן זן. מבשלים את המקרוני על פי הוראות לארוז עד רק רך, אבל עדיין עם ביס קטן (זה נקרא אל דנטה באיטלקית). זה ייקח בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
3
מסננים במסננת, ואז לרוץ מתחת לברז ומערבבים כדי לעצור את הפסטה דבק יחד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
הפוך רביכה: (רביכה היא פשוט קמח ושומן, מבושל יחד, ולאחר מכן משמש כדי לעבות רטבים.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5
תנור חום 190c/מאוורר 170c / גז 5 וחמאה צלחת 25 x 18cm ovenproof. ממיסים את החמאה במחבת הבינונית. כאשר קצף, להוסיף את הקמח, ואז לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
סיים את הרוטב: מערבבים לאט את החלב החדור החם לתוך הנביכה עד חלקה. מבשלים במשך 3-4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב התעבה ויש לו עקביות ציפוי (להפעיל את האצבע דרך הרוטב על כף זה צריך להשאיר עקבות).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
7
הסר את המחבת מהחום, ולאחר מכן להוסיף את צ ' דר אבקת חרדל. עונה, ואז לערבב עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מערבבים את cheesesauce דרך המקרוני כדי לצפות אותו היטב, ואז להטות לתוך המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
2
מפזרים את פרמזן ופירורי לחם מעל, ואז אופים במשך 15-20 דקות עד חום זהוב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
מגישים חם צנרת בכוחות עצמו או עם סלט ירוק.
4
ציוד: 1 סיר קטן עם מכסה, 1 סיר גדול, 1 סיר בינוני, מסננת, קרש חיתוך, סכין חדה, פומפיה, כף עץ, צלחת אטום
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פומפיהפומפיה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים