קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גבינת עזים פסטו, זית וטורטיית פלפל קלוי

גבינת עזים פסטו, זית וטורטיית פלפל קלוי
פסטו, זית, ופלפל קלוי גבינת עיזים טורטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 384 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בזיליקום פסטו, פלפלים קלויים בבקבוק, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקרים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פשטידת הדלעת המפורסמת של ליבי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. נסו גבינת עיזים, פלפל אדום קלוי וגבינת מק-זית קלמטן, פסטו פלפל אדום קלוי w / גבינת עיזים, ו גבינת עיזים צלויה וכריך פסטו פלפל אדום צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים פסטו במסננת קטנה בסדר רשת להגדיר מעל קערה 15 דקות, ואז להשליך עודף שמן.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחבת כיכר שמן קלות קו עם יריעת ניילון גדולה מספיק כדי לאפשר בליטה נדיבה על כל 4 הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
פלפלים כתמים היטב בין מגבות נייר כדי להסיר נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מורחים על רבע (1/2 כוס) של גבינה באופן שווה על החלק התחתון של מחבת כיכר העליון עם כל פסטו, מתפשט באופן שווה. זרוק 1/2 כוס גבינה על ידי כפות על פסטו להתפשט בעדינות כדי לכסות פסטו.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
למעלה עם פלפלים קצוצים, מתפשט באופן שווה. זרוק עוד 1/2 כוס גבינה על ידי כפות על פלפלים להפיץ בעדינות כדי לכסות פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מורחים משחה זית באופן שווה על גבי, ולאחר מכן טיפת גבינה שנותרה על ידי כפות על ממרח זית, מתפשט בעדינות כדי לכסות להדביק זית. מכסה מחבת עם גיליון אחר של פלסטיק לעטוף להירגע לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טפנד זיתיםטפנד זיתים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר לעטוף פלסטיק מהחלק העליון של מחבת היפוך torta על צלחת הגשה, ולאחר מכן לקלף את שאריות ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בואו טורטה לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.
1
* עבור טורטה למראה חלק יותר, מחבת כיכר משומנת יכולה להיות מרופדת בנייר קלף במקום בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
חותכים 1 חתיכה ארוכה של קלף לתחתית השורה ומסתיים, משאירים בליטה 2 אינץ' , ואז לעקוב ולחתוך 2 חתיכות יותר לצדדים של פאן בתוספת שיפוץ 2 אינץ'.* טורטה יכול להיות מקורר במחבת עד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בואו טורטה לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.