גבינת עיזים Tortelloni עם כתום מיובש ואבק שומר
אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, חלב, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. וזה טוב. נסו Tortelloni di Fagioli: שעועית מלאה Tortelloni, שומר עם שקדים, ענבים, זיתים, תאנים מיובשות וגבינה, ו שומר מקורמל & גבינת עיזים Flatbread (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מועכים את גבינת העזים עם חלב עד רך.
מוסיפים עשבי תיבול, אגוז מוסקט, 1/4 כוס גבינה, מלח ופלפל ומערבבים היטב. להכניס למקרר עד המשרד, 30 דקות או יותר.
באמצעות מכונת פסטה, לרדד את הפסטה להגדרה הדקה ביותר ולאחר מכן לחתוך את הסדינים לריבועים 4 אינץ'.
מניחים 1 כף גבינת עיזים מילוי במרכז כל ריבוע 4 אינץ'. מקפלים את הפינות המנוגדות יחד כדי ליצור משולש ולחץ על הקצוות יחד בחוזקה כדי לאטום. להביא את הנקודות הארוכות של המשולש יחד ולהצטרף עם לחץ אצבע המשרד. המשיכו למלא ולעצב את טורטלוני, על גליונות עוגיות, בין שכבות של נייר שעווה.
מניחים 6 ליטרים של מים לתוך סיר פסטה, מביאים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את tortelloni לתוך המים הרותחים ומבשלים עד מכרז, 3 עד 5 דקות. בזהירות לנקז את tortelloni היטב, שמירה על כוס אחת של מי הפסטה.
בינתיים, במחבת סאוט, חמאת חום וכוס 1/4 של מי הפסטה יחד עד חמאה נמסה ויוצרת תחליב.
מוסיפים tortelloni מבושל, שברי שומר וגלידת תפוז למחבת כדי חום בעדינות מעיל עם רוטב, על 1 דקה. מחלקים על 4 צלחות מחוממות, ציפוי tortelloni עם שברי שומר וגרידת תפוז. סיים עם קומץ של אבק שומר ואת שאר Parmigiano-רג ' יאנו.
הפוך תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים, שמן וכל טעם אחר שתבחר. באמצעות מזלג, להכות יחד את הביצים, שמן וטעמים ולהתחיל לשלב את הקמח מתחיל עם השפה הפנימית של הבאר. כשאתם מרחיבים את הבאר, תמשיכו לדחוף את הקמח למעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר 1/2 מהקמח משולב. התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים בעיקר. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שמאל על חתיכות פריך. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר. הערה: אין לדלג על חלק לישה או מנוחה של מתכון זה, הם חיוניים עבור פסטה קלה.