גבינת עיזים אפויה ודלעת חורף צלויה על פטוצ'יני גארליקי
וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט סקווש חורף קלוי עם גבינת עיזים וצנוברים, פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף}, ו תירס וגבינת עיזים פולנטה עם גרליקי קיץ סקווש.
הוראות
מניחים סקווש ופלפל פעמון בקערה גדולה.
להוסיף 1 כף שמן; לזרוק היטב. מסדרים ירקות בשכבה אחת על מחבת ג ' לי-רול מצופה ספריי בישול.
מפזרים 1/2 כפית מלח, רוזמרין ופלפל שחור.
אופים ב 425 במשך 40 דקות, ערבוב פעם אחת.
מניחים גבינת עיזים במקפיא 10 דקות.
חותכים חציית גבינה ל 8 סיבובים שווים.
מניחים פירורי לחם בקערה רדודה. לדלות כל סיבוב בפירורי לחם; מקום על תבנית אפייה.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול פסטה. להחזיר פסטה למחבת; להוסיף מי בישול פסטה שמורות, הנותרים 1/2 כפיות שמן, הנותרים 1/2 כפית מלח, פלפל אדום, ושום, משליך מעיל.
מניחים 1 1/4 כוסות פסטה בכל אחד 8 קערות רדודות; העליון כל מנה עם תערובת סקווש כ 1/2 כוס 1 גבינת עיזים עגול.
מקשטים עם גבעולים רוזמרין,אם תרצה.