גבינת עיזים וחביתת עשבי תיבול טריים
גבינת עיזים וחביתת עשבי תיבול טריים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן, צמחוני וקטוגני יש 346 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך פלפל, ביצים, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו חביתת עשבי תיבול וגבינת עיזים, חביתת עשב גבינת עיזים עם לקס, ו גבינת עיזים וסופלה עשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה ושימוש במרית גומי, מחית את גבינת העזים עם עשבי תיבול נמדדים עד בשילוב; להפריש.
לטאטא את הביצים, חלב, מלח ופלפל בקערה בינונית עד צהוב חיוור וחלמון הביצה והלבנים משולבים באופן שווה. שים צלחת הגשה בצד.ממיסים את החמאה במחבת nonstick 8 אינץ ' על חום בינוני עד קצף.
מוסיפים את תערובת הביצים ומערבבים כל הזמן עם מרית גומי, מזיזים את הביצים סביב המחבת עד שהם יוצרים גושים קטנים, בערך 2 עד 3 דקות. בעדינות לנער את המחבת ולהשתמש במרית כדי להפיץ את תערובת הביצים באופן שווה על פני המחבת-החלק העליון של הביצים צריך להיות עקביות שמנת. כפית באופן שווה את תערובת גבינת עיזים במורד השליש האמצעי של תערובת הביצה.
הסר את המחבת מהחום. באמצעות מרית, לקפל שליש החביתה על עצמו. בעדינות לדחוף את הצד המקופל של החביתה לכיוון קצה המחבת. הטה את המחבת מעל צלחת ההגשה וגלגל את החביתה על הצלחת, בצד התפר למטה.
מקשטים עם עשבי תיבול נוספים ומגישים מיד.