גבינת עיזים וקזדילות צמחוניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים,אז נסו קסדילות ירקות של גבינת עיזים. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 12. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 147 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם גבינת עיזים, מיץ לימון, חצילים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 35%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. קסדילות גבינת מנגו ועיזים, קסדילות תירס וגבינת עיזים, ו גבינת עיזים וקזדילות מנגו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את ששת המרכיבים הראשונים ב-15 אינץ ' לא משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
שלב את השמן, מיץ הלימון, אבקת הצ ' ילי והקאיין; מזלפים מעל ירקות וזורקים לציפוי.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 35-40 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב פעם אחת. מערבבים כוסברה.
מורחים 1 כף גבינת עיזים על צד אחד של כל טורטיה.
מניחים שתי טורטיות, בצד רגיל כלפי מטה, על תבנית אפייה לא משומנת; מורחים כל אחת עם 2/3 כוס תערובת ירקות. למעלה כל אחד עם טורטיה נוספת. אני חוזר.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 5-10 דקות או עד להזהבה.
חותכים כל קסדילה לשישה טריזים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז פאסטל נוצץ הם בחירה מצוינת עבור קסדילה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את הכרם לה קאדו רושו פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-49 דולר לבקבוק.
![כרם לה קדו רושו פינו נואר]()
כרם לה קדו רושו פינו נואר