קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

גבינת עיזים-חזה עוף פטריות

גבינת עיזים-חזה עוף פטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חזה עוף עם גבינת עיזים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 554 קלוריות, 68 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם יין, חמאה, גבינת עיזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. נסו חזה עוף ממולא גבינת עיזים ופטריות, חזה עוף ממולא גבינת עיזים ועשבי תיבול, ו גבינת עיזים- & - זית-חזה עוף ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מעבד מזון, חוט מטבח מנדולינה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
מנדולינהמנדולינה
2
מניחים את חזה העוף, 1 על 1, בין 2 חתיכות ניילון נצמד ולירה בעזרת פטיש בשר או מערוך עד לעובי של כ -1 / 2 אינץ'. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
גזע את הפטריות ומניחים את הכובעים והגבעולים בנפרד במעבד מזון ומעבדים עד קצוץ דק. ממיסים את החמאה במחבת מטגן בינונית על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את הפטריות. מבשלים עד שהפטריות משחררות את הנוזל שלהן, ומקפיצים עד שכל הנוזלים מתאדים. (זה נקרא דוקסל.) מתבלים היטב במלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
דַק-דַק-
4
מרחים כל חזה עוף עם חלק מגבינת העיזים ומעליהם חלק מהדוקסל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
גבינת עיזיםגבינת עיזים
5
מגלגלים את השד וקושרים עם חוט המטבח. מתבלים במלח ופלפל. במחבת מטגן גדולה על אש בינונית - גבוהה מחממים את שמן הזית וצורבים את העוף מכל הצדדים. ממשיכים לטגן עד שהעוף מבושל וחום זהוב, בערך 10 עד 15 דקות. אפשר לשבת 5 דקות לפני שמסירים את חוט המטבח וחותכים כל חזה מגולגל ל -4 עד 5 פרוסות. מעליו חלק מהדוקסל שנותר וכמה כפות מרוטב יין הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
דַק-דַק-
6
מגישים עם
7
תפוחי אדמה מוקפצים, מעוטרים בפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
קורנישונים מתוקים, להגשהקורנישונים מתוקים, להגשה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
מניחים את השיטאקים בקערת ערבוב ומוסיפים את המים הרותחים. אפשר לשבת באין מפריע 15 עד 20 דקות, עד שהנוזל ריחני עשיר וקיבל את הטעם הארצי של הפטריות. מסננים ושומרים את הנוזל. מחק את הפטריות או שמור לשימוש אחר. במחבת מטגן קטנה על אש בינונית-גבוהה, הביאו את נוזל הפטריות לרתיחה חזקה וצמצמו בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
דַק-דַק-
9
מוסיפים את היין וציר העוף, מצמצמים שוב ב-1/2.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה, מסתחררים את התבנית עד להטמעת החמאה והרוטב מבריק ומבריק. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
בעזרת המנדולינה או הסכין פורסים את תפוחי האדמה לסיבובים דקים בעובי אחיד. ממיסים את החמאה במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה ומקפיצים את תפוחי האדמה עד שהם מבושלים עם קרום זהוב ופריך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דַק-דַק-