גבינת עיזים-חזה עוף פטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חזה עוף עם גבינת עיזים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 554 קלוריות, 68 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם יין, חמאה, גבינת עיזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. נסו חזה עוף ממולא גבינת עיזים ופטריות, חזה עוף ממולא גבינת עיזים ועשבי תיבול, ו גבינת עיזים- & - זית-חזה עוף ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מעבד מזון, חוט מטבח מנדולינה
מניחים את חזה העוף, 1 על 1, בין 2 חתיכות ניילון נצמד ולירה בעזרת פטיש בשר או מערוך עד לעובי של כ -1 / 2 אינץ'. הניחו בצד.
גזע את הפטריות ומניחים את הכובעים והגבעולים בנפרד במעבד מזון ומעבדים עד קצוץ דק. ממיסים את החמאה במחבת מטגן בינונית על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את הפטריות. מבשלים עד שהפטריות משחררות את הנוזל שלהן, ומקפיצים עד שכל הנוזלים מתאדים. (זה נקרא דוקסל.) מתבלים היטב במלח ופלפל. הניחו בצד.
מרחים כל חזה עוף עם חלק מגבינת העיזים ומעליהם חלק מהדוקסל.
מגלגלים את השד וקושרים עם חוט המטבח. מתבלים במלח ופלפל. במחבת מטגן גדולה על אש בינונית - גבוהה מחממים את שמן הזית וצורבים את העוף מכל הצדדים. ממשיכים לטגן עד שהעוף מבושל וחום זהוב, בערך 10 עד 15 דקות. אפשר לשבת 5 דקות לפני שמסירים את חוט המטבח וחותכים כל חזה מגולגל ל -4 עד 5 פרוסות. מעליו חלק מהדוקסל שנותר וכמה כפות מרוטב יין הפטריות.
תפוחי אדמה מוקפצים, מעוטרים בפטרוזיליה הקצוצה.
מניחים את השיטאקים בקערת ערבוב ומוסיפים את המים הרותחים. אפשר לשבת באין מפריע 15 עד 20 דקות, עד שהנוזל ריחני עשיר וקיבל את הטעם הארצי של הפטריות. מסננים ושומרים את הנוזל. מחק את הפטריות או שמור לשימוש אחר. במחבת מטגן קטנה על אש בינונית-גבוהה, הביאו את נוזל הפטריות לרתיחה חזקה וצמצמו בחצי.
מוסיפים את היין וציר העוף, מצמצמים שוב ב-1/2.
מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה, מסתחררים את התבנית עד להטמעת החמאה והרוטב מבריק ומבריק. מתבלים במלח ופלפל.
בעזרת המנדולינה או הסכין פורסים את תפוחי האדמה לסיבובים דקים בעובי אחיד. ממיסים את החמאה במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה ומקפיצים את תפוחי האדמה עד שהם מבושלים עם קרום זהוב ופריך. מתבלים במלח ופלפל.