גבינת עיזים ניפצה תפוחי אדמה
גבינת עיזים נפצו תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, גבינת עיזים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו תפוחי אדמה מרוסקים עם גבינת עיזים ועירית, פסטו וגבינת עיזים ניפצו תפוחי אדמה, ו תפוחי אדמה מרוסקים W / גבינת עיזים ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה ובטטות בסיר גדול, מכסים במים קרים ומתבלים במלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מזלג מכרז, 15 עד 20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ואת הבטטות ומניחים במיקסר לעמוד עם מצורף מקצף.
מוסיף את גבינת עיזים, חמאה ושום ומערבבים על נמוך רק עד חלקה, להיזהר לא לערבב יתר או תפוחי אדמה יהפוך דביק. מתבלים במלח ופלפל. במידת הצורך, להוסיף את החלב כדי לשחרר.