גבינת עיזים, עגבניה מיובשת בשמש, וסופלה שום קלוי
גבינת עיזים, עגבניות מיובשות, וסופלה שום קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי חלבוני ביצה, חמאה, קרם אבנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. נסו עגבניות מיובשות וגבינת עיזים עוף צלוי, פלפל אדום קלוי וברוסקטה עגבניות מיובשות עם מחית אורן אגוז קלוי וגבינת עיזים, ו שום קלוי וממרח גבינת עגבניות מיובשות (מטבל אוסבאו) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שום ושמן בכוס פודינג קטנה. מכסים בנייר כסף.
אופים עד השום הוא רך מאוד, על 35 דקות. מגניב במקצת.
להוסיף 1 כפית מלח 3/4 כפית פלפל כוס פודינג מחית להדביק. לשמור על טמפרטורת התנור.
לרסס ארבע מנות סופלה 2 כוסות עם ספריי nonstick.
מפזרים כל אחד עם 1 כף פירורי לחם, ציפוי תחתון וצדדים; מניחים מנות על תבנית אפייה. ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים קמח; להקציף עד חלקה, על 1 דקה. בהדרגה להוסיף חלב, לטאטא כל הזמן עד תערובת שחין, מתעבה, והוא חלק, על 2 דקות. מערבבים עגבניות, קורנית, תערובת שום.
להקציף חלמונים בקערה גדולה להתמזג. בהדרגה לטאטא בסיס סופלה חם, ואז לקפל בגבינת עיזים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד קצף.
הוסף קרם של טרטר; לנצח עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך תערובת סופלה ב 4 תוספות. לחלק בין מנות מוכנות.
אופים סופלה עד נפוח וזהב, כ -25 דקות.
למנה: קלוריות, 310; סה "כ שומן, 18 גרם; שומן רווי, 8 גרם; כולסטרול, 238 מ" ג; סיבים, 1 גרם