קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

גבינת עיזים, עגבניה מיובשת בשמש, וסופלה שום קלוי

גבינת עיזים, עגבניה מיובשת בשמש, וסופלה שום קלוי
גבינת עיזים, עגבניות מיובשות, וסופלה שום קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי חלבוני ביצה, חמאה, קרם אבנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. נסו עגבניות מיובשות וגבינת עיזים עוף צלוי, פלפל אדום קלוי וברוסקטה עגבניות מיובשות עם מחית אורן אגוז קלוי וגבינת עיזים, ו שום קלוי וממרח גבינת עגבניות מיובשות (מטבל אוסבאו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים שום ושמן בכוס פודינג קטנה. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
אופים עד השום הוא רך מאוד, על 35 דקות. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
להוסיף 1 כפית מלח 3/4 כפית פלפל כוס פודינג מחית להדביק. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
לרסס ארבע מנות סופלה 2 כוסות עם ספריי nonstick.
6
מפזרים כל אחד עם 1 כף פירורי לחם, ציפוי תחתון וצדדים; מניחים מנות על תבנית אפייה. ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מוסיפים קמח; להקציף עד חלקה, על 1 דקה. בהדרגה להוסיף חלב, לטאטא כל הזמן עד תערובת שחין, מתעבה, והוא חלק, על 2 דקות. מערבבים עגבניות, קורנית, תערובת שום.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
טימיןטימין
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
הסר בסיס סופלה מחום.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
9
להקציף חלמונים בקערה גדולה להתמזג. בהדרגה לטאטא בסיס סופלה חם, ואז לקפל בגבינת עיזים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
10
הוסף קרם של טרטר; לנצח עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך תערובת סופלה ב 4 תוספות. לחלק בין מנות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
11
אופים סופלה עד נפוח וזהב, כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מגישים באופן מיידי.
13
למנה: קלוריות, 310; סה "כ שומן, 18 גרם; שומן רווי, 8 גרם; כולסטרול, 238 מ" ג; סיבים, 1 גרם
14
בתיאבון