גבינת עיזים, ענבים ואגוז מתכון ממרח
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. נסו גבינת עיזים, ענבים ואגוז מתכון ממרח, קרוסטיני ענבים עם ממרח גבינה כחולה ודבש, ו מתכון גבינה בגריל ענבים וטלג'יו (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים גס 1 אגוזי מלך כוס; קוצצים את הכוס הנותרת של אגוזי מלך דק.
מניחים אגוזים קצוצים דק בקערה גדולה ומוסיפים את הדבש, 3/4 כוס ענבים פרוסים, הרבס דה פרובנס, כוסברה, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, מיץ לימון ומלח. לאט לערבב עד כל החומרים משולבים.קו 8 עד 10 אונקיה סופלה כוס עם ניילון נצמד.לרכך גבינת עיזים לנקודת התפשטות. השתמש שקית צנרת או כף, למלא את התחתון 1/2 אינץ ' של כוס סופלה מצופה פלסטיק (זה יהיה העליון) עם גבינת עיזים.
הוסף 1/2 כוס אגוזי מלך מחוספס-קוצצים.
מפזרים חצי מענבים פרוסים הנותרים על גבינת העזים. צינור או כפית יותר גבינת עיזים על גבי הענבים, מכסה אותם לחלוטין. כף בערך 1/2 אינץ ' של תערובת אגוז ענבים. חזור עם שכבה של גבינת עיזים, הענבים הנותרים, אגוזי מלך מחוספס קוצצים הנותרים, ושכבה סופית של גבינת עיזים (זה יהיה בתחתית).מקפלים את הפלסטיק על התוכן של גביע סופלה. מקררים בין לילה.כאשר אתה מוכן להשתמש התפשטות, לפתוח את לעטוף פלסטיק ולהפוך צלחת מעל גביע סופלה. תהפכו את כוס הסופלה, ותפרידו אותה ממרח גבינת העזים.
מגישים עם קרקרים או לחם.נסה את המתכונים האלה עם גבינת עיזים על רפובליקת מזון: סלט עגבניות ואפרסק עם מתכון גבינת עיזים
גבינת עיזים ומתכון מחסנית פולנטה