גבינת פטה וכרובית
גבינת פטה וכרובית עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 374 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרובית, סלט ירקות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פטה פריטטה, תרד ופטה פריטטה, ו תרד ופטה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 350 מעלות.
לטאטא את הביצים, חלב וקיין יחד בקערה; להוסיף 1 כפית מלח כשר ופלפל טחון טרי לפי הטעם. מקפלים בגבינה ושמיר.
חום 1 כף שמן זית ב 6 - או 8-inch ovenproof מחבת nonstick מעל חום בינוני נמוך, מתערבל כדי לצפות את המחבת.
מוסיפים את הכרובית, 1/4 כפית מלח ופלפל כשרים לפי הטעם; מבשלים עד פריך במכרז, כ 5 דקות.
יוצקים את תערובת הביצים למחבת ומערבבים בעדינות עם מרית גומי כדי להפיץ את המילוי. מבשלים עד התחתון הוא רק להגדיר אבל לא חום, על 4 דקות.
להעביר את המחבת לתנור ואופים עד פריטטה הוא כמעט להגדיר על גבי, כ 15 דקות.
הסר מהתנור, לכסות ולהניח בצד במשך 5 דקות כדי לסיים את הבישול.
מתבלים את הירוקים במלח ופלפל וזורקים עם שאר 2 כפות שמן והחומץ. תחליק את הפריטטה על קרש חיתוך ותחתוך את הפרוסות.
מפזרים בנדיבות עם שמיר יותר; לשרת חם או בטמפרטורת החדר עם הסלט.