גבינת פטה ופסטו טורטה
גבינת פטה ופסטו טורטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 989 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-5 דקות. לכי לחנות וקחי רוטב פסטו בזיליקום קלאסיקו והתפשטי, גבינת פרמזן פולי-או, קרם קנודסן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. מתכונים דומים: יוגורט גבינה טורטה עם פסטו, גבינת עזים פסטו, זית וטורטיית פלפל קלוי, ו סטייקים עם פסטו, עגבניות וגבינת פטה.
הוראות
מחממים תנור ל 163° אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ 'כסף (או ל300 אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ' כהה nonstick).
מורחים חמאה על החלק התחתון ו 1 אינץ ' עד בצד של מחבת. מעיל עם פירורים משולבים וגבינת פרמזן; להשליך כל פירורים עודפים וגבינה. לעטוף לסכל סביב החלק התחתון ואת הצד למעלה של מחבת.
מקציפים גבינת שמנת, שמנת חמוצה ורוטב פלפל חריף בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, מכה במהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב. מערבבים גבינת פטה. (בלילה לא יהיה חלק.)
יוצקים חצי הבלילה (על 3-1 / 2 כוסות) לתוך קערה גדולה; מערבבים פסטו.
יוצקים למחבת מוכנה; לכסות עם הבלילה נשאר רגיל.
מניחים מחבת springform במחבת אפייה רדודה גדולה יותר. מילוי תבנית אפייה עם מספיק מים חמים לבוא 1 אינץ ' בצד של מחבת springform.
אופים 45 דקות. או עד שהמרכז יהיה מוכן. תכבה את התנור, תשאיר את הדלת פתוחה.
בואו טורטה לעמוד באמבט מים בתנור 1 שעה.
הסר טורטה מאמבט מים. הפעל סכין או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר טורטה; מגניב לפני הסרת שולי מחבת. מקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מגישים כמו להפיץ עם קרקרים שונים או פרוסות לחם צרפתי קלוי. חנות שאריות טורטה במקרר.