גבינת פטה, לימון וחטיפי צ'ייב
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 94 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם גבינת פטה שום ועשב, בצק עלים, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו גבינת עיזים, לימון & איבודי צ'ייב, מטבל גבינה עם לימון-צ'ייב, ו איבודי תרד ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בקערה בינונית, גבינה מחית עם מזלג. מערבבים עירית, בצל וקליפת לימון עד מעורבב היטב.
על משטח מקומח קלות, גיליון מאפה להתפתח; מפזרים קלות עם קמח.
מגלגלים מאפה לכיכר 12 אינץ'.
חותכים בצק ל 4 שורות על ידי 4 שורות כדי להפוך 16 ריבועים. תערובת גבינה כפית על מרכז כל ריבוע (כ 1 כפית מעוגלת כל).
להרטיב את הקצוות של 1 ריבוע עם קצה האצבע טבול במים. מקפלים ריבוע על מילוי כדי ליצור משולש, לחיצה בעדינות כדי להסיר כיסי אוויר סביב מילוי הקשה על הקצוות של מאפה יחד. השתמש tines של מזלג crimp ו חותם קצוות של מחזור. חזור עם שאר הריבועים. באמצעות מרית, להפוך את הקצוות של turnovers גם אם יש צורך; מקום על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 10 עד 15 דקות או עד נפוח וזהב בכל רחבי.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור; מגניב 2 עד 3 דקות לפני ההגשה.