גבינת פטה צלויה עם זיתים ופלפלים אדומים
פטה קלוי עם זיתים ופלפלים אדומים הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אורגנו, קלמטה, פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו פלפלים קלויים ברוטב יווני, זיתים ופטה, אספרגוס בגריל עם פלפלים אדומים קלויים במרינדה, פטאן וזיתים קלמאטן, ו סטייק חציל עם חומוס, פלפלים אדומים קלויים, גבינת פטה וזיתים שחורים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים גבינה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומחלקים באופן שווה בין 4 מנות אפייה קטנות flameproof (או לסדר בשכבה 1 באחד גדול).
מפזרים אורגנו ופלפל על גבינות.
מערבבים יחד פלפלים קלויים, זיתים, ושמן בקערה קטנה, ולאחר מכן תערובת כפית מעל ומסביב גבינה.
מטגנים 2 עד 4 סנטימטרים מחום עד הקצוות של גבינה הם זהובים, על 5 דקות.