גבינת פקורינו טרי בגריל עם כרישה: פרימו מכירה ב Padella con Porri
גבינת פקורינו טרי בגריל עם כרישה: מכירת פרימו ב Padella con Porri עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 658 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם כרישה, לימון, עלי כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו), עוף ממולא עם כרישה (פולו Imbotito Ai Porri), ו Lombo Di Maiale Coi Porri (חזיר צלוי פאן עם כרישה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגריל או את הגריל. לעטוף כל כרישה חצי עלה כרוב כדי ליצור צרור הדוק.
מניחים את הכרוב כרישה לחמניות על הגחלים של הגריל סביב מבחוץ ומבשלים, פונה לעתים קרובות, עד הכרוב חרוך כרישה הם מכרז, על 20 דקות. בזהירות להסיר את הכרוב החרוך מן הכרישה ולהבריש את הכרישה. מתבלים במלח ופלפל שחור ומניחים על מגש הגשה. בינתיים, שמן מחבת לא מקל ולחמם אותו על חום גבוה.
מניחים את הגבינה במחבת ומבשלים עד השחמה משני הצדדים, ולאחר מכן מניחים על מגש הגשה עם הכרישה. לסחוט לימון מעל, רסס עם שמן, מתבלים עם פלפל שחור ומגישים.;