גבינת פרמזן צלויה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו אמנון צלוי עם פרמזן, גבינת פרמזן צלויה, ו גבינת פרמזן צלויה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור שלך.גריז מחבת או מחבת קו עם אלומיניום foil.In קערה קטנה, מערבבים יחד את גבינת הפרמזן, חמאה, מיונז ומיץ לימון.מתבלים עם בזיליקום יבש, פלפל, אבקת בצל ומלח סלרי.
מערבבים היטב ומניחים בצד.סדר פילה בשכבה אחת על המחבת מוכנה.לצלות כמה סנטימטרים מהחום במשך 2 עד 3 דקות.תהפכו את הפילה ותצלו עוד כמה דקות.
מוציאים את הפילה מהתנור ומכסים אותם בתערובת גבינת הפרמזן בצד העליון.לצלות במשך 2 דקות יותר או עד ציפוי הוא השחמה פתיתי דגים בקלות עם fork.Be תיזהר לא לבשל יותר מדי את הדג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.