קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

גבינת ריקוטה תוצרת בית

גבינת ריקוטה תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל את גבינת ריקוטה של המזווה תוצרת בית. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם אופציונלית: שמנת כבדה, מיץ לימון, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: תוצרת בית Meyer Lemon Ricotta Cheese From One Hour Cheese, גבינת ריקוטה תוצרת בית, ו גבינת ריקוטה תוצרת בית.

הוראות

1
קרח סיר גדול וכבד.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את החלב ואת מיץ הלימון לסיר ומערבבים מבלי לגעת בתחתית הסיר במשך 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מניחים את הסיר על אש נמוכה לצרף מדחום ממתקים או גבינה לחלק הפנימי של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מחממים את תערובת החלב ל 79°. זה צריך לקחת 40 עד 50 דקות, ואתה יכול לערבב פעם או פעמיים במהלך הזמן הזה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
להעלות את החום בינוני גבוה, ובלי ערבוב, לצפות בסיר עד הטמפרטורה קוראת 96°, 3 עד 5 דקות. פני השטח של החלב ייראה כאילו הוא עומד להתפרץ, אבל זה לא צריך לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הסר את הסיר מהחום ולתת לשבת במשך 10 דקות. עכשיו יש לך גבינה מגושמת ומי גבינה.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
להניח מסננת בסדר רשת על קערה גדולה או צנצנת בשורה אותו עם שכבה כפולה של גזה לחה. באמצעות כפית גדולה מחוררת, לגרוף את הגבינה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
תן לטמיון הגבינה במשך 10 דקות, ואם אתה רוצה, מפזרים מלח על החלק העליון של הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות