גבינת ריקוטה תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל את גבינת ריקוטה של המזווה תוצרת בית. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם אופציונלית: שמנת כבדה, מיץ לימון, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: תוצרת בית Meyer Lemon Ricotta Cheese From One Hour Cheese, גבינת ריקוטה תוצרת בית, ו גבינת ריקוטה תוצרת בית.
הוראות
מוסיפים את החלב ואת מיץ הלימון לסיר ומערבבים מבלי לגעת בתחתית הסיר במשך 5 שניות.
מניחים את הסיר על אש נמוכה לצרף מדחום ממתקים או גבינה לחלק הפנימי של הסיר.
מחממים את תערובת החלב ל 79°. זה צריך לקחת 40 עד 50 דקות, ואתה יכול לערבב פעם או פעמיים במהלך הזמן הזה.
להעלות את החום בינוני גבוה, ובלי ערבוב, לצפות בסיר עד הטמפרטורה קוראת 96°, 3 עד 5 דקות. פני השטח של החלב ייראה כאילו הוא עומד להתפרץ, אבל זה לא צריך לרתוח.
הסר את הסיר מהחום ולתת לשבת במשך 10 דקות. עכשיו יש לך גבינה מגושמת ומי גבינה.
להניח מסננת בסדר רשת על קערה גדולה או צנצנת בשורה אותו עם שכבה כפולה של גזה לחה. באמצעות כפית גדולה מחוררת, לגרוף את הגבינה.
תן לטמיון הגבינה במשך 10 דקות, ואם אתה רוצה, מפזרים מלח על החלק העליון של הגבינה.