גשו לסופר וקנו חלב, בצל, גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: אפיית תפוחי אדמה עשירה וקרם, מאפה פטריות מוקרם-תפוחי אדמה, ו אופים תפוחי אדמה בקר שמנת.
הוראות
1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכן
2
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 3 דקות כדי לרכך קצת, ואז לנקז. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לחתיכות 5mm. מבשלים את הבצל בחמאה במחבת עד שהתרכך, כ 5 דקות, ואז לשפוך על היין, חלב ושמנת וחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
Planters® אגוזי פקאן
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עצות מאפה-#5 עגול ו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
3
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה, לשפוך על תערובת הקרם, עלי מרווה וחצי הגבינה. בזהירות לערבב עד פרוסות תפוחי אדמה מצופה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
4
משמנים צלחת אפייה גדולה (כ 20 x 30cm) עם קצת חמאה, ולאחר מכן להטות את תפוחי האדמה פנימה. להחליק על החלק העליון, לפזר על שאר הגבינה ועונה עם פלפל שחור. מכסים בנייר כסף ומבשלים 30 דקות, ואז לחשוף ולבשל 30-40 דקות יותר עד מזלג מחליק בקלות ואת החלק העליון הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק חתוך לקוביות
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב