קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גבינת שמנת-קוקוס-עוגת פקאן פאונד

גבינת שמנת-קוקוס-עוגת פקאן פאונד
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מלח, חמאה, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: גבינת שמנת-קוקוס-עוגת פקאן פאונד, עוגת קילו קרם קוקוס, ו עוגת קילו גבינת שמנת עם דבש קצפת.

הוראות

1
מקציפים חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות במהירות בינונית עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
2
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהחלמון הצהוב נעלם.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
3
מנפים יחד קמח ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם בורבון, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. הכה הבלילה במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל, פקאן, וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
קוקוסקוקוס
ונילוניל
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
יוצקים את הבלילה למחבת שפופרת משומנת ומשוריינת של 12 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 30 דקות עד 1 שעה ו 35 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
6
הסר מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת