המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מלח, חמאה, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: גבינת שמנת-קוקוס-עוגת פקאן פאונד, עוגת קילו קרם קוקוס, ו עוגת קילו גבינת שמנת עם דבש קצפת.
הוראות
1
מקציפים חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות במהירות בינונית עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
2
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהחלמון הצהוב נעלם.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
חלמון ביצה
3
מנפים יחד קמח ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם בורבון, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. הכה הבלילה במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל, פקאן, וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
בורבון
קוקוס
וניל
חמאה
פקאנים
קמח לכל מטרה
מלח
4
יוצקים את הבלילה למחבת שפופרת משומנת ומשוריינת של 12 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 30 דקות עד 1 שעה ו 35 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 עד 15 דקות.