גביעי גלידת דובדבנים טבולים בשוקולד מריר
גביעי גלידת דובדבנים טבולים בשוקולד כהה עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 842 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 18 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קונוסים מסוכרים, שוקולד, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: גביעי גלידה טבולים שוקולד מנטה, גביעי גלידה טבולים, ו גביעי גלידה טבולים במרשמלו.
הוראות
כפית קצת גלידה לתוך 1 קונוס, packinggently למלא. לטבול גדול (1/4 כוס) כדור גלידה עגול לתוך קערה של מים חמים. Scooplarge כדור חסום של גלידה על גבי קונוס, לחיצה בעדינות. Stand קונוס זכוכית קטנה; מקום במקפיא. חזור עם stainingcones וגלידה, הצבת כל conein זכוכית בודדת. להקפיא 2 עד 8 שעות.
מניחים שוקולד מריר מתוק וקערת זכוכית קטנה oilin. מיקרוגל על שוקולד בינוני highuntil נמס, stoppingoccasionally לערבב, על 1 1/2 דקות.
תן לעמוד רק עד מגניב, כ -10 דקות.
שוקולד Placewhite עוד גלסבול קטן; להמיס במיקרוגל על בינוני גבוה, לעצור מדי פעם לערבב, על 1 דקה.
שים אגוזים על הצלחת. עובד מהר ומטה קערה של שוקולד מריר כדילבצע בריכה עמוקה, לטבול גלידה סוף שוקולד coneinto, פונה מעיל. בעדינות shakecone, המאפשר שוקולד עודף לטפטף בחזרה לקערה. מיד לגלגל את החצי התחתון שלכדור טבול באגוזים. טובלים לשוקולד לבן; טפטוף קווים מעל גבי קונוס.
מניחים קונוס זכוכית; לחזור למקפיא.חזור עם קונוסים שנותרו. עצור 1 hour.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.לעטוף קונוסים בנייר כסף; לשמור קפוא.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "