גביעי פודינג קרמל-בננה
כוסות פודינג קרם קרמל בננה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בננות, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו כוסות עוגת בננה עם רוטב קרמל מלוח, פודינג וניל ובננה עם קרם ברנדי בכוסות שוקולד, ו בננה פודינג קרמל זוטות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חלב מרוכז לתוך צלחת אפייה 11 - x 7 אינץ'. מכסים בנייר כסף.
מניחים צלחת מכוסה בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים לצלחת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 425 במשך 45 עד 55 דקות או עד חלב הוא בצבע קרמל ועל עקביות של ביצה ללא הפסד לבן (להוסיף מים חמים 13-x 9 אינץ ' צלחת לפי הצורך).
הסר צלחת 11-x 7-inch מאמבט מים חמים.
הסר רדיד; להפריש. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
שלב פירורי קרקר גרהם, 1 כף סוכר, קמח, ו 3 כפות חמאה מומסת; מערבבים היטב. מחלקים תערובת קרקר גרהם שווה בין 9 (6-אונקיה) כוסות פודינג מצופה ספריי בישול; לחץ פירור תערובת בחוזקה לתוך תחתית כוסות.
מניחים כוסות פודינג על תבנית אפייה; אופים ב 350 במשך 8 עד 10 דקות או עד השחמה קלה. תניח בצד, תן להתקרר.
פרוסות בננה בשכבה באופן שווה מעל קרום קרקר גרהם בכוסות פודינג. כפית קרמל שמור באופן שווה על בננה בכל כוס; להפריש.
מערבבים 1/3 כוס סוכר, קורנפלור, ומלח ברוטב בינוני-מחבת; מערבבים בחלב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. לבשל, ערבוב כל הזמן, 30 שניות או עד מעובה. בהדרגה להוסיף כמות קטנה של תערובת חלב חם חלמון ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להחזיר תערובת ביצה למחבת; לבשל מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד עבה.
הסר מהחום; מערבבים 1 כפית חמאה ווניל.
יוצקים תערובת פודינג באופן שווה על פני שכבת קרמל. כיסוי; צמרמורת 3 שעות. למעלה כל מנה עם 1/4 כוס קצפת ציפוי.