קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

גואונים סוליים עם מלח פפריקה

גואונים סוליים עם מלח פפריקה
גואונים סוליים עם מלח פפריקה הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 25 דקות. אם יש לך שמן צמחי, קמח, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו גבינת גאוג'ו עם רוטב תאילנדי, Goujons של סול ומיונז שמיר, ו Goujons של סול עם מיונז שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר כבד 4 ליטר מעל חום מתון עד מדחום רושם 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מערבבים יחד 1 כף מלח וחצי פפריקה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
סוליית טפיחה יבשה, ולאחר מכן לחתוך לרוחב על אלכסון לרצועות 1/2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
סולסול
2
לטאטא יחד קמח, פפריקה נותרת, 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל, ואז לטאטא סודה. עבודה עם 6 חתיכות בכל פעם, לטבול דגים בבלילה למעיל, מתנער עודף, ומטגנים, מפנה מדי פעם, עד חום זהוב ודגים הוא רק מבושל דרך (לחתוך חתיכה פתוחה כדי לבדוק), 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
מים מוגזיםמים מוגזים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, ואז מפזרים קצת מלח פפריקה. לרפרף כל חתיכות של הבלילה מטוגנת מן הסיר ולהחזיר שמן ל 375°f בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מגישים שאריות מלח פפריקה בצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
* זמין ב Formaggio Kitchen (888-212-3224
6
ו Tienda.com.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.