גואונים סוליים עם מלח פפריקה
גואונים סוליים עם מלח פפריקה הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 25 דקות. אם יש לך שמן צמחי, קמח, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו גבינת גאוג'ו עם רוטב תאילנדי, Goujons של סול ומיונז שמיר, ו Goujons של סול עם מיונז שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר כבד 4 ליטר מעל חום מתון עד מדחום רושם 375 ° F.
מערבבים יחד 1 כף מלח וחצי פפריקה בקערה קטנה.
סוליית טפיחה יבשה, ולאחר מכן לחתוך לרוחב על אלכסון לרצועות 1/2 אינץ ' רחב.
לטאטא יחד קמח, פפריקה נותרת, 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל, ואז לטאטא סודה. עבודה עם 6 חתיכות בכל פעם, לטבול דגים בבלילה למעיל, מתנער עודף, ומטגנים, מפנה מדי פעם, עד חום זהוב ודגים הוא רק מבושל דרך (לחתוך חתיכה פתוחה כדי לבדוק), 3 עד 4 דקות.
להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, ואז מפזרים קצת מלח פפריקה. לרפרף כל חתיכות של הבלילה מטוגנת מן הסיר ולהחזיר שמן ל 375°f בין קבוצות.
מגישים שאריות מלח פפריקה בצד לטבילה.
* זמין ב Formaggio Kitchen (888-212-3224
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.