גואנבנה סורבה עם רוטב מנגו ליים
עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו סורבה ליים מנגו, סורבה מנגו ולימון, ו סורבה ליים-מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סוכר ו 1 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר 1 1/2-ל 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשל, נחשף, עד מופחת על 2 כוסות, 3 עד 5 דקות.
מעבירים סירופ לקערה ומגניבים לחלוטין.
לטאטא יחד guanabana purée וסירופ 1 1/2 כוסות, ואז להקפיא במכונת גלידה.
להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, על 2 שעות.
מערבבים פירה מנגו, מיץ ליים, 6 כפות של סירופ הנותרים, ונותר 1/4 כוס מים בבלנדר עד חלקה מאוד. כוח דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים, ואז לטאטא ב zest ו, במידת הצורך, מים נוספים עבור purée דק.
* סורבה יכול להתבצע 2 ימים קדימה.* קולי יכול להתבצע 8 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.