קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

גואנבנה סורבה עם רוטב מנגו ליים

גואנבנה סורבה עם רוטב מנגו ליים
עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו סורבה ליים מנגו, סורבה מנגו ולימון, ו סורבה ליים-מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סוכר ו 1 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר 1 1/2-ל 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשל, נחשף, עד מופחת על 2 כוסות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מעבירים סירופ לקערה ומגניבים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לטאטא יחד guanabana purée וסירופ 1 1/2 כוסות, ואז להקפיא במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
מקציףמקציף
4
להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, על 2 שעות.
5
מערבבים פירה מנגו, מיץ ליים, 6 כפות של סירופ הנותרים, ונותר 1/4 כוס מים בבלנדר עד חלקה מאוד. כוח דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים, ואז לטאטא ב zest ו, במידת הצורך, מים נוספים עבור purée דק.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
מנגומנגו
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מסננתמסננת
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מגישים סורבה עם קולי.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
1
* סורבה יכול להתבצע 2 ימים קדימה.* קולי יכול להתבצע 8 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה