גואקמולי אדאמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Edamame Guacamole. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם אבוקדו, פלפל, פרחי ברוקולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גואקמולי אדאמה, גואקמולי אדאמה, ו ממרח אבוקדו עם אדאמה ושומשום (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה. להכין אמבט קרח ולהניח בצד.
מבשלים את שעועית edamame ברתיחה מתגלגלת עד מכרז, 10 עד 11 דקות.
מסננים את השעועית לתוך מסננת והלם באמבט הקרח.
מחית את האבוקדו, מיץ ליים, שום, jalapeño במעבד מזון במהירות גבוהה.
הוסף את שעועית edamame ואת התהליך במהירות גבוהה.
בינתיים, לבשל את הברוקולי ברתיחה מתגלגלת עד מכרז, 7 עד 8 דקות.
מסננים את הברוקולי ומזעזעים באמבט הקרח.
מוסיף את הברוקולי לתערובת edamame ולעבד במהירות גבוהה עד חלקה מאוד, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך לשלב את כל החומרים.
להעביר את התערובת לקערה בינונית ולקפל את שאר החומרים, ערבוב עם מרית גומי עד משולב היטב.
להעביר את ממרח האבוקדו למיכל אטום ומקרר עד מקורר, כ 1 שעה, לפני ההגשה עם ליווי של בחירה. (ממרח האבוקדו יישאר במקרר עד יומיים.)
קלוריות: 25; סה " כ שומן: 2 גרם; פחמימות: 1 גרם; סיבים תזונתיים: 1 גרם; חלבון: 1 גרם
מאכילה מודעת על ידי Miraval Resort & Spa. זכויות יוצרים © 2012 Miraval Resorts, LLC. צילום: דנה גלאגר. Published and distributed in the United States by Hay House, Inc.