תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Edamame Guacamole. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם אבוקדו, פלפל, פרחי ברוקולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גואקמולי אדאמה, גואקמולי אדאמה, ו ממרח אבוקדו עם אדאמה ושומשום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה. להכין אמבט קרח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מבשלים את שעועית edamame ברתיחה מתגלגלת עד מכרז, 10 עד 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
3
מסננים את השעועית לתוך מסננת והלם באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
לנקז היטב.
5
מחית את האבוקדו, מיץ ליים, שום, jalapeño במעבד מזון במהירות גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1 פלפל ארבול מיובש
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
6
הוסף את שעועית edamame ואת התהליך במהירות גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
7
בינתיים, לבשל את הברוקולי ברתיחה מתגלגלת עד מכרז, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
8
מסננים את הברוקולי ומזעזעים באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
התזה של ורמוט
9
לנקז היטב יבש לטפוח.
10
מוסיף את הברוקולי לתערובת edamame ולעבד במהירות גבוהה עד חלקה מאוד, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך לשלב את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
להעביר את התערובת לקערה בינונית ולקפל את שאר החומרים, ערבוב עם מרית גומי עד משולב היטב.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
להעביר את ממרח האבוקדו למיכל אטום ומקרר עד מקורר, כ 1 שעה, לפני ההגשה עם ליווי של בחירה. (ממרח האבוקדו יישאר במקרר עד יומיים.)
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.