גואקמולי ווסאבי
המתכון ואסאבי גואקמולי יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 198 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם בצל ירוק, מלח כשר, זנגביל יפני כבוש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. נסו סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, גלידת ווסאבי (Wasabi Aisu), ו ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את האבוקדו לחצי לאורכו ולהסיר את הבורות הזמנת 1 בור לשימוש מאוחר יותר. לגרוף את עיסת האבוקדו לקערה קטנה שלא מגיבה. מחית את עיסת גס באמצעות מזלג או מקציף. בקערה אחרת שאינה תגובתית, מערבבים את אבקת ווסאבי ואת השמנת החמוצה כדי לוודא שאין גושים.
שלב את שאר החומרים. מערבבים את התערובת בעדינות לתוך אבוקדו פירה. ממרח האבוקדו יכול להיות בקירור עד 2 שעות.
מניחים את הבור השמור בגואקמולי ומכסים בניילון נצמד, לחיצה על העטיפה על פני השטח של ממרח האבוקדו.