קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

גואקמולי ווסאבי

גואקמולי ווסאבי
המתכון ואסאבי גואקמולי יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 198 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם בצל ירוק, מלח כשר, זנגביל יפני כבוש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. נסו סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, גלידת ווסאבי (Wasabi Aisu), ו ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את האבוקדו לחצי לאורכו ולהסיר את הבורות הזמנת 1 בור לשימוש מאוחר יותר. לגרוף את עיסת האבוקדו לקערה קטנה שלא מגיבה. מחית את עיסת גס באמצעות מזלג או מקציף. בקערה אחרת שאינה תגובתית, מערבבים את אבקת ווסאבי ואת השמנת החמוצה כדי לוודא שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ווסאביאבקת ווסאבי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שלב את שאר החומרים. מערבבים את התערובת בעדינות לתוך אבוקדו פירה. ממרח האבוקדו יכול להיות בקירור עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
3
מניחים את הבור השמור בגואקמולי ומכסים בניילון נצמד, לחיצה על העטיפה על פני השטח של ממרח האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.