גוגרס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Gougères. מנה אחת מכילה 46 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא מספק כ 36 מנות . אם יש לכם חמאה, מים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Gougeres, Gougères, ו Gougeres.
הוראות
מניחים את המדפים לחלק את התנור לשלישים ולחמם מראש את התנור ל 425 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם מחצלות אפיית סיליקון או נייר קלף.
הביאו את החלב, המים, החמאה והמלח לרתיחה מהירה בסיר בינוני עם תחתית כבדה על אש גבוהה.
מוסיפים את הקמח בבת אחת, מנמיכים את החום בינוני נמוך, ומיד להתחיל לערבב במרץ עם כף עץ או מקציף כבד. הבצק יבוא יחד וקרום קל ייווצר על החלק התחתון של המחבת. להמשיך לערבב-עם מרץ - עוד דקה או שתיים כדי לייבש את הבצק. הבצק צריך להיות עכשיו חלק מאוד.
הפוך את הבצק לקערה של מערבל מצויד מצורף ההנעה או לתוך קערה שבה אתה יכול להשתמש עבור ערבוב עם מערבל יד או כף עץ גריז מרפק.
תנו לבצק לשבת לרגע, ואז מוסיפים את הביצים אחד אחד ומכים, מכים, מכים עד שהבצק סמיך ומבריק. ודא שכל ביצה משולבת לחלוטין לפני שאתה מוסיף את הבא, ואל תהיה מודאג אם הבצק מפריד—עד שהביצה האחרונה נכנסת, הבצק יתאחד שוב. מקציפים את הגבינה המגורדת. לאחר הבצק נעשה, זה צריך להיות בתנוחת כפיות מיד.
באמצעות כ 1 כף בצק עבור כל gougère, טיפה את הבצק מכפית על דפי אפייה מרופדים, משאיר על 2 סנטימטרים של שטח עלים בין התלוליות.באמצעות כ 1 כף בצק עבור כל gougère, טיפה את הבצק מכפית על דפי אפייה מרופדים, משאיר על 2 סנטימטרים של שטח עלים בין התלוליות.החליקו את גליונות האפייה לתנור ומיד הורידו את טמפרטורת התנור ל-375 מעלות פרנהייט.
אופים במשך 12 דקות, ולאחר מכן לסובב את המחבתות מלפנים לאחור מלמעלה למטה. המשיכו לאפות עד שהגוג ' רים יהיו זהובים, מוצקים, וכן, נפוחים, עוד 12 עד 15 דקות בערך.
מגישים חמים, או להעביר את המחבתות כדי מגניב.
Gougères טובים ישר מהתנור וטמפרטורת החדר. אני אוהב את שניהם, אבל אני חושב שאתה יכול להעריך אותם הכי טוב כשהם עדיין חמים.
מגישים עם קיר, יין לבן, או שמפניה.
הדרך הטובה ביותר לאחסן gougères היא לעצב את הבצק, להקפיא את התלוליות על תבנית אפייה, ולאחר מכן, כאשר הם מוצקים, להרים אותם מהסדין ולארוז אותם אטום בשקיות פלסטיק.
אופים אותם ישר מהמקפיא-אין צורך להפשיר - רק לתת להם דקה או שתיים יותר בתנור. שאריות פחזניות ניתן לשמור בטמפרטורת החדר במשך הלילה וחומם בתנור 350 מעלות-F, או שהם יכולים להיות קפואים וחומם לפני ההגשה.