קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

גוגרס

גוגרס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Gougères. מנה אחת מכילה 46 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא מספק כ 36 מנות . אם יש לכם חמאה, מים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Gougeres, Gougères, ו Gougeres.

הוראות

1
מניחים את המדפים לחלק את התנור לשלישים ולחמם מראש את התנור ל 425 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם מחצלות אפיית סיליקון או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הביאו את החלב, המים, החמאה והמלח לרתיחה מהירה בסיר בינוני עם תחתית כבדה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הקמח בבת אחת, מנמיכים את החום בינוני נמוך, ומיד להתחיל לערבב במרץ עם כף עץ או מקציף כבד. הבצק יבוא יחד וקרום קל ייווצר על החלק התחתון של המחבת. להמשיך לערבב-עם מרץ - עוד דקה או שתיים כדי לייבש את הבצק. הבצק צריך להיות עכשיו חלק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הפוך את הבצק לקערה של מערבל מצויד מצורף ההנעה או לתוך קערה שבה אתה יכול להשתמש עבור ערבוב עם מערבל יד או כף עץ גריז מרפק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
תנו לבצק לשבת לרגע, ואז מוסיפים את הביצים אחד אחד ומכים, מכים, מכים עד שהבצק סמיך ומבריק. ודא שכל ביצה משולבת לחלוטין לפני שאתה מוסיף את הבא, ואל תהיה מודאג אם הבצק מפריד—עד שהביצה האחרונה נכנסת, הבצק יתאחד שוב. מקציפים את הגבינה המגורדת. לאחר הבצק נעשה, זה צריך להיות בתנוחת כפיות מיד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
באמצעות כ 1 כף בצק עבור כל gougère, טיפה את הבצק מכפית על דפי אפייה מרופדים, משאיר על 2 סנטימטרים של שטח עלים בין התלוליות.באמצעות כ 1 כף בצק עבור כל gougère, טיפה את הבצק מכפית על דפי אפייה מרופדים, משאיר על 2 סנטימטרים של שטח עלים בין התלוליות.החליקו את גליונות האפייה לתנור ומיד הורידו את טמפרטורת התנור ל-375 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים במשך 12 דקות, ולאחר מכן לסובב את המחבתות מלפנים לאחור מלמעלה למטה. המשיכו לאפות עד שהגוג ' רים יהיו זהובים, מוצקים, וכן, נפוחים, עוד 12 עד 15 דקות בערך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים חמים, או להעביר את המחבתות כדי מגניב.
9
הגשה
10
Gougères טובים ישר מהתנור וטמפרטורת החדר. אני אוהב את שניהם, אבל אני חושב שאתה יכול להעריך אותם הכי טוב כשהם עדיין חמים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מגישים עם קיר, יין לבן, או שמפניה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
12
אחסון
13
הדרך הטובה ביותר לאחסן gougères היא לעצב את הבצק, להקפיא את התלוליות על תבנית אפייה, ולאחר מכן, כאשר הם מוצקים, להרים אותם מהסדין ולארוז אותם אטום בשקיות פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
14
אופים אותם ישר מהמקפיא-אין צורך להפשיר - רק לתת להם דקה או שתיים יותר בתנור. שאריות פחזניות ניתן לשמור בטמפרטורת החדר במשך הלילה וחומם בתנור 350 מעלות-F, או שהם יכולים להיות קפואים וחומם לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®