גודה ומרק ברוקולי
Goudan ומרק ברוקולי הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו סלט ברוקולי עם גאודה, גבינת גאודה מעושנת עם ברוקולי, ו מתכון ברוקולי, פטריות וגודה קיש (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים בצל בחמאה המומסת עד למכרז, 5 עד 7 דקות.
מפזרים קמח על הבצל; להמשיך לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
יוצקים מרק עוף וחלב לתוך הסיר; להפחית את החום בינוני, ולהביא את התערובת לרתיחה. מערבבים גבינת גאודה גרוסה לתוך הנוזל; לבשל ומערבבים עד הגבינה נמסה לחלוטין.
מניחים ברוקולי לתוך צלחת מיקרוגל בטוח; לבשל במיקרוגל עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מערבבים ברוקולי לתוך המרק.
מתבלים את המרק עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור כדי לשרת.