תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל מקסיקני. נסו להכין גוואקמולי עגבניות צ'אנקי בבית. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני זה מכיל 221 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 3 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מיץ לימון, פלפל, פלפל חריף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב בתור מתאמנות, והוא נעשה תוך כ -15 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 42% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: סיבובי פולנטה טקס-מקס עם צ'אנקי גוואקמולי , צ'אטני עגבניות שמנמן , וגספאצ'ו עגבניות שמנמנות .
הוראות
1
בקערה קטנה מועכים את האבוקדו עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה את העגבנייה, הפלפל האדום, הבצל, מיץ הלימון, השום, המלח, הפלפל, הקאיין והתימין אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 פלפל ארבול מיובש
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה