גולאש פפריקה מעושנת לבישול איטי
גולאש פפריקה מעושנת לבישול איטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 45 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 483 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 43 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו שום, בצל, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופאי. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 92% , המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק קרם פטריות עם פפריקה מעושנת ואורז חום , תבשיל קייל וחומוס עם כמון, פפריקה מעושנת וליים , וגולאש אוסטרי .
הוראות
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים בצל עד שהם מתרככים ומתחילים להשחים בקצוות, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים דקה אחת.
מעבירים את התערובת לסיר בישול איטי. מכסים ומכוונים את הכיריים לנמוך.
מערבבים יחד פפריקה, מלח ופלפל בקערה גדולה. זורקים את קוביות הבשר בתערובת הפפריקה עד לציפוי אחיד.
מחממים כף אחת מהשמן במחבת על אש בינונית-גבוהה. מכניסים שליש מקוביות הבקר למחבת ומבשלים עד להשחמה יפה מכל הצדדים.
מעבירים לסיר לבישול איטי.
יוצקים 2 כפות מים למחבת ומגרדים את החתיכות השחומות מהמחבת; יוצקים נוזלים לבישול האיטי. זה מונע מהפפריקה להישרף כאשר משחים את מנות הבקר הבאות.
מוסיפים עוד כף שמן למחבת ומבשלים את המנה הבאה באותו אופן; חזור על המנה השלישית.
מערבבים את רסק העגבניות ואת שאר המים לתוך הסיר האיטי; לְכַסוֹת. מבשלים על גבוה במשך 4 עד 5 שעות (או על נמוך במשך 6 עד 9 שעות).
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. מערבבים פנימה את אטריות הביצים, ומבשלים ללא מכסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהאטריות התבשלו, אך עדיין יציבות לביס, כ-5 דקות.
מגישים גולאש על אטריות עם כף שמנת חמוצה וענף פטרוזיליה.