גולאש פפריקה מעושנת לבישול איטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 45 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 483 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 43 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו שום, בצל, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופאי. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 92% , המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק קרם פטריות עם פפריקה מעושנת ואורז חום , תבשיל קייל וחומוס עם כמון, פפריקה מעושנת וליים , וגולאש אוסטרי .
הוראות
1
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים בצל עד שהם מתרככים ומתחילים להשחים בקצוות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את השום ומבשלים דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
3
מעבירים את התערובת לסיר בישול איטי. מכסים ומכוונים את הכיריים לנמוך.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מערבבים יחד פפריקה, מלח ופלפל בקערה גדולה. זורקים את קוביות הבשר בתערובת הפפריקה עד לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מחממים כף אחת מהשמן במחבת על אש בינונית-גבוהה. מכניסים שליש מקוביות הבקר למחבת ומבשלים עד להשחמה יפה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מעבירים לסיר לבישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
7
יוצקים 2 כפות מים למחבת ומגרדים את החתיכות השחומות מהמחבת; יוצקים נוזלים לבישול האיטי. זה מונע מהפפריקה להישרף כאשר משחים את מנות הבקר הבאות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים עוד כף שמן למחבת ומבשלים את המנה הבאה באותו אופן; חזור על המנה השלישית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מערבבים את רסק העגבניות ואת שאר המים לתוך הסיר האיטי; לְכַסוֹת. מבשלים על גבוה במשך 4 עד 5 שעות (או על נמוך במשך 6 עד 9 שעות).
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
10
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. מערבבים פנימה את אטריות הביצים, ומבשלים ללא מכסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהאטריות התבשלו, אך עדיין יציבות לביס, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
מתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
לְנַקֵז.
12
מגישים גולאש על אטריות עם כף שמנת חמוצה וענף פטרוזיליה.