גולש הונגרי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 278 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם עלי דפנה, גזר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו גולש הונגרי, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את בשר בקר ובצל בסיר בינוני. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד חום אחיד
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בסיר גדול, מניחים את הבשר, בצל, מיץ עגבניות, סלרי, שעועית ירוקה, גזר, אפונה, עלי דפנה, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן