קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

גולש הונגרי II

גולש הונגרי II
מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו -30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: גולש הונגרי, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי.

הוראות

1
מניחים בשר בקר בבישול איטי, ומכסים עם בצל. בקערה בינונית מערבבים יחד קטשופ, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, מלח, פפריקה, חרדל, ומי כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים תערובת על בשר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מכסים, ומבשלים על נמוך במשך 9 עד 10 שעות, או עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מערבבים 1/4 כוס מים עם קמח כדי ליצור משחה, ומערבבים לתוך גולש. מבשלים על גבוה במשך 10 עד 15 דקות, או עד רוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת