גולש הונגרי II
מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו -30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: גולש הונגרי, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי.
הוראות
מניחים בשר בקר בבישול איטי, ומכסים עם בצל. בקערה בינונית מערבבים יחד קטשופ, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, מלח, פפריקה, חרדל, ומי כוס 1.
יוצקים תערובת על בשר ובצל.
מכסים, ומבשלים על נמוך במשך 9 עד 10 שעות, או עד הבשר רך.
מערבבים 1/4 כוס מים עם קמח כדי ליצור משחה, ומערבבים לתוך גולש. מבשלים על גבוה במשך 10 עד 15 דקות, או עד רוטב מתעבה.