גורמה גאודה טורקיה המבורגרים
גורמה גאודה טורקיה המבורגרים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 47 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל של 797 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -17 יגידו שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כלמתכונים. אם יש לך בייקון, גבינת גאודה, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: טורקיה המבורגרים עם גאודה מעושנת, טורקיה המבורגרים עם גאודה מעושנת, ו המבורגרים גורמה צ'יפוטלה.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני ושמן קלות את הסורג.
מקציפים יחד את הביצה והבצל בקערת ערבוב.
מוסיפים את ההודו, פירורי הלחם האיטלקיים, עשן נוזלי, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל.
מערבבים עד לאיחוד אחיד ויוצרים ל -4 קציצות. לוחצים כל קציצה לפירורי הפנקו ומניחים בצד.
מבשלים את המבורגרים ההודו על הגריל שחומם מראש עד שהם כבר לא ורודים במרכז והמיצים מתבהרים, כ -4 דקות לכל צד. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס). בזמן שהמבורגרים מתבשלים, מברישים את הפטריות בשמן זית ומבשלים על הגריל יחד עם הבייקון הקנדי. רגע לפני שמבורגרי ההודו מסיימים, מעליהם פרוסות הבייקון הקנדיות בגריל וגבינת הגאודה. מבשלים עד שהגבינה נמסה.
מורחים את לחמניות ההמבורגר עם חרדל ומיונז.
מניחים המבורגר הודו על כל לחמניה תחתונה ומעליהם פרוסות פטריות פורטובלו. סנדוויץ ' עם חצאי הלחמנייה הנותרים ומגישים.