קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

גזר כתום ריבה עם קינמון וצימוקים זהובים

גזר כתום ריבה עם קינמון וצימוקים זהובים
גזר כתום ריבה עם קינמון וצימוקים זהובים עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 49 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. 90 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חמאה, תפוזי טבור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סלט גזר מבושל עם צנוברים וצימוקים זהובים, קינמון סוכר צנון קלוי סלט עם שקדים וצימוקים זהובים, ו עוגת יוגורט תפוזים עם צימוקים זהובים ופיסטוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סוכר ופקטין בקערה בינונית. לשטוף את התפוזים ולהסיר קליפה ברבעים. גרדו כמה שיותר מהדופן הלבן. חתך דק לאורך, ואז בערך לקצוץ לרוחב לחתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פקטיןפקטין
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
להעביר קליפה לסיר גדול ולהוסיף סודה לשתיה, ו 2 1/2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית חום, כיסוי, ומבשלים בעדינות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בינתיים, לקצוץ בגסות תפוזים ולהסיר כל זרעים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
4
העברת תפוזים למעבד מזון ודופק עד חתיכות תפוז מפורקות אבל עדיין גושי, על 8 פולסים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים תפוזים וגזרים לסיר עם הקליפה ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
תמדוד את התערובת. אתה צריך בערך 6 כוסות. אם יש לך פחות, להוסיף קצת יותר מים. אם יש לך יותר, זרוק את הנוסף.) מערבבים בצימוקים, מיץ לימון, מי סידן, קינמון וחמאה, וחוזרים לרתיחה. מערבבים בתערובת סוכר-פקטין ומחזירים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה, תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים קשה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
נייר אורזנייר אורז
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
פקטיןפקטין
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
7
הסר סיר מחום לרפרף כל קצף מפני השטח של המרמלדה עם כף מתכת קרה. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט