גזר לבן ופירה תפוחים
גזר לבן ופירה תפוחים יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך מים, שאלוט, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גזר לבן-מחית תפוחים, מחית תפוחים, גזר לבן ותפוחי אדמה, ו גזר לבן צלוי מטוגן ופירה תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים 1 1/2 תפוחים לחתיכות וקוביות התפוח 1/2 הנותרים לקוביות קטנות. תניח בצד.
מוסיפים 2 כפות חמאה לסיר על חום בינוני גבוה ומערבבים בצלצלים.
לטגן במשך דקה בערך, ולאחר מכן להוסיף את חתיכות תפוח ומבשלים עד מעט זהוב. מערבבים בגזר הלבן, מתבלים במלח ופלפל, כדי לטעום, ומבשלים עד שהקרמל. לאחר חום מכל הצדדים, מוסיפים את עלי המרווה ומכסים במים. מבשלים עד רך או מזלג מכרז. להשליך את תערובת מרווה מחית ואת נוזל בישול במעבד מזון עד חלקה. טעם לתיבול ולהתאים, במידת צורך.
במחבת סאוט קטנה, להמיס ולשחום את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מוסיף את התפוח לקוביות, העונה עם קמצוץ של מלח בלבד לטגן עד התפוחים מצופים רק במכרז.
מעבירים את המחית לקערת הגשה ולמעלה עם תפוחים חתוכים לקוביות מצופה חמאה משחימים.