קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

גזר לבן קלוי ומרק שום עם פטריות

גזר לבן קלוי ומרק שום עם פטריות
גזר לבן קלוי ומרק שום עם פטריות נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מרק. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו פלפל או, מרק ללא עוף, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו גזר לבן קלוי, מרק גזר ושום עבור # SundaySupper, שום צלוי ומרק גזר לבן עם חמאת לימון מרווה, ו פטריות צלויות, גזר לבן, תפוחי אדמה ותבשיל תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קוביות גזר לבן על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף או מחצלת סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
חותכים את החלק העליון של ראש שום, רק מספיק כדי לחשוף את צמרות שיני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מניחים אותו על ריבוע של רדיד אלומיניום, משפריצים אותו במהירות עם תרסיס 1/2 שניות של שמן זית (אופציונלי), ולעטוף אותו.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מניחים אותו על תבנית האפייה עם גזר לבן ומכניסים אותו לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים במשך 15 דקות, להפוך את גזר לבן, ומבשלים 10-15 דקות נוספות עד גזר לבן הם מכרז ופשוט נגע בחום.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהתנור ולאפשר את השום להתקרר בעטיפתו.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מחממים סיר שאינו מקל ומבשלים את הבצל עד שהוא שקוף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים את הסלרי ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
9
להוסיף 3 כוסות של מרק, גזר לבן, והפלפל. לסחוט את השום מתוך ציפורן לתוך המחבת. מבשלים כמה דקות, עד שהגזר הלבן מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
תוסיף את השעועית. מחית את המרק באחת משתי דרכים: (1) מניחים אותו בבלנדר באחת או שתיים קבוצות, נזהרים לא למלא יותר מחצי מלא ומוסיפים יותר מרק במידת הצורך (מועדף), או (
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
השתמש בבלנדר מקל בזהירות להתמזג ישר במחבת. ככל שאתה מקבל את זה חלק יותר, כך טוב יותר, כך ויטה-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מיקס או בלנדר רב עוצמה אחר הוא נהדר כאן. להחזיר את מרק מחית למחבת להתחמם על אש נמוכה. אם המרק הוא עבה מדי, להוסיף יותר מרק עד שהוא מגיע עקביות הרצוי. שמור את זה מכוסה כי זה יהיה" להתפרץ " מעת לעת. מבשלים את הפטריות החתוכות במחבת קטנה ללא מקל עד שהם מתרככים ומשחררים את המיצים שלהם. מתבלים אותם במלח ומוסיפים את הבצל הירוק. מערבבים את רובם לתוך המרק, הגדרת כמה נחמד למראה אלה בצד כדי להשתמש כקישוט. מתבלים במלח ופלפל לבן לפי הטעם (זהירות עם הפלפל הלבן אם אתה לא אוהב דברים חריפים!)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות