גזר מגורד וסלק עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 155 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, פתיתי פלפל poblano, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה משוקולד וקישואים יש 142 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו גזר מגורד וסלק, סלק מגורד, ו פטוצ'יני עם סלק מגורר וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ, לקלף, ו לגרר את הגזר וסלק. (אם אתה הבעלים של מעבד מזון עם מצורף פומפיה, yay בשבילך!)
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פומפיה
2
מניחים את שאר המרכיבים העיקריים, מן השום לפלפל שחור, בקערת סלט גדולה, מוסיפים את הגזר המגורד ואת הסלק, וזורקים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
הוסף כל תוספות הרצויות וזרוק שוב.לטעום, להתאים את התיבול, ולתת לעמוד במשך 30 דקות, אם אתה יכול, לפני ההגשה: סלק וגזר יעבד מיצים שיהפכו את moister סלט. אם אין לך את זה סוג של זמן ואת הסלט לא מרגיש די לח מספיק, להוסיף קורטוב של מיץ הדר, מיץ עגבניות, או כל סוג של מיץ שעשוי כיום מתגורר בדלת המקרר.