גזר עם זנגביל ושום
גזר עם זנגביל ושום דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו את ט. ס.פ. מים, סוכר, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גזר מאודה עם שום-חמאת ג'ינג'ר, גזר מאודה עם שום-חמאת ג'ינג'ר, ו לימון קלוי שום ג'ינג'ר גזר.
הוראות
פרוסה 1 1/2 lb. גזר באלכסון, על 1/4 אינץ ' עבה.
מניחים בסיר גדול ויוצקים במים כדי לכסות.
הוסף 1/2 כפית. מלח ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני לבשל עד רך כמעט, על 3 דקות.
מסננים ושוטפים גזר מתחת למים זורמים קרים.
במחבת גדולה, להמיס 2 כפות. חמאה לא מלוחה על חום בינוני-גבוה.
להוסיף 1 שן שום קצוץ ומבשל, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
להוסיף 1 קצוץ 2 אינץ חתיכת זנגביל טרי ומבשלים 2 דקות יותר.
להוסיף גזר ו 1 כפית. סוכר. מערבבים עד רך ומבריק, על 5 דקות. אם גזר מתחיל להישאר, להוסיף 1 או 2 כפית. מים. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים עם 1 כף. פטרוזיליה טרייה קצוצה ממש לפני ההגשה.