המתכון קרם גזר עם מרק קארי יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. אם יש לך חמאה, מתוך קרטון, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מרק קארי אדום גזר, מרק גזר קארי, ו מרק קארי גזר וסקווש.
הוראות
1
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה במחבת גדולה ועמוקה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים גזר, ואז בצל; לטגן, ערבוב מעט מאוד בהתחלה, ולאחר מכן לעתים קרובות יותר, עד ירקות מתחילים להפוך חום זהוב, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
להפחית את החום לנמוך ולהוסיף חמאה, סוכר ושום; להמשיך לבשל עד שכל הירקות הם צבע קרמל ספוטי עשיר, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמל
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מיץ לימון, אופציונלי
4
מוסיפים אבקת קארי; ממשיכים לטגן עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
5
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד הגזר רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6
באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר מסורתי, מחית עד חלקה מאוד, 30 שניות עד 1 דקה. (אם משתמשים בבלנדר מסורתי, לפרוק אותו או על ידי הסרת מרכז הקופץ של המכסה או על ידי הרמת קצה אחד של המכסה. עטוף את מיכל הבלנדר במגבת מטבח. כדי "לנקות" את המכל, יוצקים קצת חצי, להתמזג בקצרה, ולאחר מכן להוסיף למרק.)
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
חזור למחבת( או סיר מרק); להוסיף מספיק חצי וחצי כך התערובת היא souplike, עדיין עבה מספיק כדי לצוף לקשט. לטעום, ולהוסיף מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.