גזר שמנת עם מרק קארי
המתכון קרם גזר עם מרק קארי יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. אם יש לך חמאה, מתוך קרטון, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מרק קארי אדום גזר, מרק גזר קארי, ו מרק קארי גזר וסקווש.
הוראות
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה במחבת גדולה ועמוקה עד מנצנץ.
מוסיפים גזר, ואז בצל; לטגן, ערבוב מעט מאוד בהתחלה, ולאחר מכן לעתים קרובות יותר, עד ירקות מתחילים להפוך חום זהוב, 7 עד 8 דקות.
להפחית את החום לנמוך ולהוסיף חמאה, סוכר ושום; להמשיך לבשל עד שכל הירקות הם צבע קרמל ספוטי עשיר, על 10 דקות יותר.
מוסיפים אבקת קארי; ממשיכים לטגן עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה יותר.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד הגזר רך, על 10 דקות.
באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר מסורתי, מחית עד חלקה מאוד, 30 שניות עד 1 דקה. (אם משתמשים בבלנדר מסורתי, לפרוק אותו או על ידי הסרת מרכז הקופץ של המכסה או על ידי הרמת קצה אחד של המכסה. עטוף את מיכל הבלנדר במגבת מטבח. כדי "לנקות" את המכל, יוצקים קצת חצי, להתמזג בקצרה, ולאחר מכן להוסיף למרק.)
חזור למחבת( או סיר מרק); להוסיף מספיק חצי וחצי כך התערובת היא souplike, עדיין עבה מספיק כדי לצוף לקשט. לטעום, ולהוסיף מלח ופלפל במידת הצורך.
מחממים דרך, מצקת לתוך קערות, מקשטים ומגישים.