גזרים כבושים עם ג'ינג'ר
גזרים כבושים Gingered נטול גלוטן,, וטבעוני מנה צדדית. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. אם יש לך גזר קטן יותר, גפרורים של זנגביל, חומץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גזר ג'ינג'ר, גזר ג'ינג'ר אגוזים, ו ג'ינג'ר טילפי וגזר.
הוראות
מקלפים את הגזרים וחותכים אותם לאלות באורך 4 אינץ 'בעובי 1/2 אינץ'. לזרוק עם זנגביל לארוז לתוך צנצנות נקי, מעוקר.
שלב 1 כוס מים עם חומץ, סוכר turbinado, ומלח בסיר ולהביא לרתיחה.
יוצקים את התערובת על הגזר, משאיר על 1/2 אינץ ' של שטח בחלק העליון של כל צנצנת.
בשלב זה החמוצים נעשים פחות או יותר אבל הם יהיו במיטבם יום או יומיים מאוחר יותר. חיי המדף, ללא עיבוד שימורים חם, הוא כ 10 ימים. עם שימורים נכון, זה 6 עד 8 חודשים.
© 2011 Clarkson PotterHUGH ACHESON is the chef/partner of the Athens, Georgia, restaurants Five and Ten (named best Atlanta restaurant by The Atlanta Journal-Constitution) And The National; the shop Gosford Wine; and his Atlanta restaurant, Empire State South. הוא מועמד חמש פעמים לפרס "השף הטוב ביותר בדרום מזרח" מטעם ג ' יימס בירד וזכה בתואר "השף החדש הטוב ביותר" מטעם Food & Wine. הוא גר באתונה עם אשתו ושתי בנותיו.