גיא לאן (ברוקולי סיני) ובקר
גיא Lan (ברוקולי סיני) ובשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1208 קלוריות, 98 גרם חלבון ו 88 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. אם יש לך רוטב דגים, גאי לאן, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בקר סיני עם ברוקולי, ברוקולי בקר סיני, ו ברוקולי בקר סיני.
הוראות
מערבבים רטבים ושמן בשר במרינדה בהם במשך כ 30 minutes.It צריך לכסות את כל הבשר.אם לא להוסיף עוד בסכומים אפילו.בינתיים לשטוף גיא lan היטב לחתוך לשלושה עד ארבעה חתיכות אינץ'.(הערה: נראה טעם טוב יותר כאשר עלים וגבעולים מחוברים) 5-מרתיחים סיר גדול של מים 5-B כאשר מים רותחים חתיכות טיפה של גיא lan לתוך מים רותחים ולהסיר כאשר הרכות הרצויה.(אני אוהב את שלי קצת פריך)
מחממים מחבת או ווק מעל חום גבוה בינוני.כאשר מחבת חם, שום קצוץ על 1 כפית שמן עד רק בקלילות browned.Be זהירות - זה יהיה לרחוש הרבה.כאשר השום הוא השחי מזבלה בבשר עם מרינדה וטחון עד הסוף.
מגישים מעל אורז מאודה, וברוקולי סיני.השתמש ברוטב שנותר עם אורז וירקות.הערה: זה עשוי להיות מלוח מדי עבור חלק. אני מציע להשתמש ברוטב סויה לייט במקום רגיל כדי להפחית את תכולת המלח כמה.