גיבורי פרמזן חצילים
גיבורי פרמזן חצילים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 67 גרם חלבון, 65 גרם שומן, ובסך הכל 1493 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מלח, קמח, חצילים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה לחם בננה כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. נסו כריכי סופרבול (: גיבורי פרמזן עוף עם בזיליקום), צ'יפס חצילים אפוי פריך עם רוטב טבילה מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), ו גיבורי כדורי בשר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר כבד של 4 עד 5 ליטר על אש בינונית עד שהוא חם אך לא מעשן, ואז מטגנים בצל, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה, כ -5 דקות.
מוסיפים שום ומטגנים, תוך ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים מחית עגבניות, 1/2 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל ומבשלים, ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה קלה, כ-30 דקות.
כדי להפוך את החציל: לזרוק פרוסות חצילים עם 1 כפית מלח במסננת להגדיר מעל קערה, ואז לתת לעמוד 30 דקות.
מערבבים יחד קמח, נותרים 1/2 כפית מלח, ונותרים 1/2 כפית פלפל בקערה רדודה, ואז מערבבים יחד פירורי לחם ופרמיג 'אנו-רג' יאנו בקערה רדודה אחרת.
מחפרים פרוסות חצילים בקמח, מנערים עודפים, ואז טובלים בביצה, נותנים לעודף לטפטף, ומחפרים בפירורי לחם עד לציפוי אחיד.
מעבירים חצילים לגיליונות נייר שעווה, מסדרים פרוסות בשכבה 1.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מחממים שמן צמחי במחבת כבדה עמוקה בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה אך לא מעשנת, ואז מטגנים חצילים 4 פרוסות בכל פעם, הופכים פעם אחת, עד להזהבה, 2 עד 3 דקות למנה.
מעבירים בעזרת מלקחיים למגבות נייר לניקוז.
מסדרים חצאים תחתונים של כיכרות לחם על תבנית גדולה עם נייר אפייה גדול אחר, כולם עם דפנות חתוכות כלפי מעלה.
מורחים 1/4 כוס רוטב עגבניות על כל חלק עליון ותחתון. מחלקים חצילים בין חצאים תחתונים, חופפים מעט פרוסות. מעל כל כריך (פנים פתוחות) 1/4 כוס רוטב עגבניות ורבע מוצרלה.
אופים כריכים פתוחים בשליש התחתון של התנור עד שהגבינה נמסה, כ -3 דקות. כשהגבינה מתחילה להימס, הכניסו צמרות כיכרות לשליש העליון של התנור ואפו עד שהקצוות מזהיבים, 3 עד 4 דקות (צפו בצמרות מקרוב; הם נשרפים בקלות). שים צמרות על תחתיות להכנת כריכים, ואז פורסים לחתיכות הגשה.